Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Prosinac 2017

S antibioticima postupajmo odgovorno!

Otkriće antibiotika, stručnjaci najčešće ocjenjuju kao dobivenu bitku, ali ne i rat.

Saznajte više

Studeni 2017

Alfa glukan

Ususret hladnijem vremenu, trebamo poraditi na jačanju imuniteta kako bismo bili otporni na štetne utjecaje i mikroorganizme iz okoline.

Saznajte više

Studeni 2017

Pablo prirodna kozmetika

Prirodno je željeti lijepu i njegovanu kožu. Pomoću prirode i ljekarni Pablo, to možete lako i ostvariti.

Saznajte više

Studeni 2017

Masna jetra – steatoza

Steatoza je naziv za prekomjerno nakupljanje neutralnih masti (triglicerida) unutar jetrenih stanica zbog čega je jetra obično lagano do umjereno uvećana.

Saznajte više

Studeni 2017

Menopauza

Iako se po medijima mogu pročitati razne informacije i stavovi, menopauza nije razdoblje patnje, već prirodan proces koji prolazi svaka žena.

Saznajte više

Studeni 2017

Muška plodnost i spolna moć

Smanjena plodnost i/ili spolna moć muškarca stanja su koja mogu biti indikator narušenog zdravlja ili bolesti, kao i posljedica nezdravih životnih navika.

Saznajte više

Listopad 2017

Kućni testovi

Što sve možete provjeriti u udobnosti svog doma? Svi smo bar jednom u životu čuli onu staru, mudru rečenicu – bolje spriječiti, nego liječiti.

Saznajte više

Listopad 2017

Beba je stigla kući

Dolaskom bebe i mame iz rodilišta započinje jedno uzbudljivo, ali često emocionalno i fizički zahtjevno razdoblje, osobito ako je u pitanju prvo dijete u obitelji.

Saznajte više

Listopad 2017

Imunitet kroz život

Česte prehlade, nedostatak energije, nesanica, kronični umor i učestala pojava herpesa na usni su sigurni znaci da je u pitanju pad imuniteta.

Saznajte više

Srpanj 2017

Spriječimo sportske ozljede

Bavljenje sportom pozitivno utječe na naš organizam i zdravlje jer smanjuje oslobađanje hormona stresa, a pretjerana izloženost stresu jedan je od glavnih okidača za većinu bolesti.

Saznajte više