Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Veljača 2018

Postanite nepušač!

Donosimo 20 dobrih razloga za prestanak pušenja. Ako brinete o vlastitom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih, bilo bi mudro donijeti odluku o prestanku pušenja.

Saznajte više

Veljača 2018

Salvit Beta glukan

Kako dječji imunološki sustav nije dovoljno razvijen, a djeca su kroz igru, u vrtićima i školama izložena uzročnicima bolesti, događa se da obolijevaju češće nego odrasli.

Saznajte više

Veljača 2018

Riješite se kašlja

Kašalj je zaštitni mehanizam našeg dišnog sustava. On se javlja kao fiziološki odgovor na iritaciju dišnog sustava i od iznimne je važnosti u čišćenju sekreta iz dišnih putova.

Saznajte više

Siječanj 2018

Zimska njega za lijepe ruke

Koža je najveći organ ljudskog tijela koji dolazi u direktan dodir s utjecajima iz okoliša i prva je crta obrane organizma od štetnog djelovanja vanjskih faktora.

Saznajte više

Siječanj 2018

Za jači imunitet cijele obitelji

Snažan imunitet treba održavati tijekom cijele godine, a posebno u zimskom razdoblju kada su prehlade, infekcije dišnih puteva, gripa i ostale bolesti puno učestalije.

Saznajte više

Siječanj 2018

Magistar Pablo daruje

Ljekarne Pablo i PIP daruju vam paket proizvoda pripremljenih na prirodnim bazama s medom ili propolisom, bez umjetnih bojila i parabena.

Saznajte više

Siječanj 2018

Prevencijom protiv raka vrata maternice

Jeste li znali da je pravodobnim cijepljenjem moguće izbjeći HPV koji je glavni uzročnik raka vrata maternice?

Saznajte više

Siječanj 2018

Superhrana – isitna ili mit?

Otkrijte sve o supernamirnicama uz Pablo abecedu superhrane. Predstavljamo osnovne informacije o namirnicama koje imaju iznimna nutritivna svojstva.

Saznajte više

Prosinac 2017

Blagdani su stigli u Pablo!

Među Pablo magistrama je zavladalo predbožićno raspoloženje, a za vas smo pripremili brojne pogodnosti koje će vam ove blagdane učiniti još veselijima!

Saznajte više

Prosinac 2017

Inhalacijska terapija

Inhalacijska terapija predstavlja unos ljekovitih tvari u tijelo udisanjem. Tim pojmom označavamo liječenje udisanjem vodenih para, navlaženih medicinskih plinova i lijekova u obliku raspršenih aerosola.

Saznajte više