Početna Proizvodi Mame i djeca Oprema za bebe i djecu AGU Sterilizator za dudu PS1 Fay UV
Mame i djeca / Oprema za bebe i djecu

AGU Sterilizator za dudu PS1 Fay UV

Šifra: 00070628
Raspoloživo AGU Baby

AGU Fay sterilizator za dude pruža sigurnost i zdravlje vaše bebe. Sposoban je ukloniti 99,9 posto mikroba, bakterija i virusa s površine dude ili dude za bočicu u samo 59 sekundi.

42,13 €
42.13
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

AGU Fay sterilizator za dude pruža sigurnost i zdravlje vaše bebe. Sposoban je ukloniti 99,9 posto mikroba, bakterija i virusa s površine dude ili dude za bočicu u samo 59 sekundi. Ovaj praktični uređaj omogućuje vam dezinfekciju duda u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu. Zahvaljujući remenu za pričvršćivanje, možete ga lako prilagoditi torbi za pelene, kolicima ili ruksaku, čime vam uvijek stoji na raspolaganju tijekom šetnji ili putovanja. S obzirom na kompaktnu veličinu, neće zauzeti puno prostora, a jedno punjenje je dovoljno za 90 ciklusa dezinfekcije.

Upotreba

 1. Temeljito isperite dudu ili dudu za bočicu prije sterilizacije.
 2. Obrišite je suhom kako biste uklonili preostale ostatke i vlagu.
 3. Postavite dudu ili dudu za bočicu u spremnik za sterilizaciju, pažljivo zatvorite poklopac. Pripazite da strana dude ili dude za bočicu koja se sterilizira bude okrenuta prema gore. Stavljajte samo jednu dudu ili dudu za bočicu u spremnik za sterilizaciju odjednom.
 4. Zatvorite gornji poklopac uređaja.
 5. Pritisnite ON/OFF tipku dva puta za aktiviranje 1-minutnog načina sterilizacije ili držite ON/OFF tipku 3 sekunde za aktiviranje 3-minutnog načina sterilizacije.
 6. Indikator na tipki će neprekidno svijetliti kako bi označio početak procesa sterilizacije.
 7. Kada se proces sterilizacije završi, uređaj će se automatski isključiti, a indikatorsko svjetlo će se ugasiti.
 8. Uređaj možete isključiti pritiskom na ON/OFF tipku. Također, radi vaše sigurnosti, ako se gornji poklopac otvori tijekom sterilizacije, proces sterilizacije će se zaustaviti, a uređaj će se automatski isključiti.
 9. Za ručnu sterilizaciju, odvojite sterilizacijski element od spremnika za sterilizaciju. Na raspolaganju su načini sterilizacije od 1 minute i 3 minute.
 10. Otvorite gornji poklopac uređaja pod kutom od 135°.
 11. Odvojite sterilizacijski element (gornji poklopac) od spremnika za sterilizaciju povlačenjem u smjeru strelice.
 12. Sada možete zasebno koristiti sterilizacijski element.
 13. Držeći sterilizacijski element iznad predmeta koji se steriliziraju u prikazanom položaju (kako je prikazano na slici), dvaput pritisnite ON/OFF tipku za aktiviranje 1-minutnog načina sterilizacije ili držite ON/OFF tipku 3 sekunde za aktiviranje 3-minutnog načina sterilizacije.
 14. Indikator na tipki će neprekidno svijetliti kako bi označio početak procesa sterilizacije.
 15. Kada se proces sterilizacije završi, uređaj će se automatski isključiti, a indikatorsko svjetlo će se ugasiti.
 16. Uređaj možete isključiti pritiskom na ON/OFF tipku. Također, radi vaše sigurnosti, ako se sterilizacijski element tijekom sterilizacije okrene naopako, proces sterilizacije će se zaustaviti, a uređaj će se automatski isključiti.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.