Bezreceptni lijek
Tegobe / Muči me... / Grlobolja i kašalj

Angal S sprej za grlo 30 ml

Šifra: 00023731
Raspoloživo Sandoz

Angal sprej za grlo namijenjen je za lokalno ublažavanje bolova pri gutanju uslijed upale ždrijela kod odraslih i djece starije od 6 godina.

11,19 €
11.19
PDV uključen u cijenu

Ovaj proizvod je OTC lijek te se zakonski može podići i platiti isključivo u ljekarni.

Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas na
01 4870 224 ili [email protected]

Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

Angal S sprej za grlo sadrži 2 mg klorheksidindiglukonata i 0,5 mg lidokainklorida u 1 mL otopine.

Klorheksidindiglukonat djeluje antiseptički i sprječava rast i razvoj mikroorganizama. Lidokainklorid je lokalni anestetik koji djeluje kao analgetik te ublažava bol.

Namijenjen je za primjenu kod odraslih, adolescenata i djece iznad 6 godina starosti.

Primjena

Angal S sprej za grlo koristi se za lokalno ublažavanje znakova blage infekcije i upale ždrijela, poput bolnog grla i nadraženog ždrijela.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte liječnika ili ljekarnika.

Doziranje

Preporučena dnevna doza za odrasle i adolescente starije od 12 godina je 3-5 uzastopnih potisaka spreja u grlo. Taj se postupak smije ponoviti maksimalno 6-10 puta na dan. Vremenska razlika između dva doziranja mora biti najmanje 2,5 sati. Maksimalna dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Preporučena dnevna doza za djecu između 6 i 11 godina starosti su 2-3 uzastopna potiska spreja u grlo. Taj se postupak smije ponoviti 3-5 puta na dan. Vremenska razlika između dva doziranja mora biti najmanje 5 sati. Maksimalna dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Angal S sprej za grlo namijenjen je za kratkotrajno liječenje simptoma upale ždrijela pa se obratite liječniku ili ljekarniku ukoliko Vam se stanje nakon 3-4 dana ne popravi ili se pogorša.

Jedan sat nakon primjene lijeka nemojte uzimati hranu i piće niti prati zube. Ne preporučuje se prati zube najmanje 30 minuta prije ili nakon primjene lijeka.

Napomene i mjere opreza

U slučaju preosjetljivosti na djelatnu tvar ili neku od pomoćnih tvari, nemojte primjenjivati Angal S sprej za grlo.

Angal S sprej za grlo ne smije doći u dodir s očima.

Trudnicama i dojiljama se preporučuje savjetovanje s ljekarnikom ili liječnikom prije primjene Angal S spreja za grlo. Sadrži etanol i glicerol.

Pomoćne tvari

Levomentol, cineol, glicerol, saharinnatrij, citratna kiselina hidrat, etanol, pročišćena voda.

Čuvanje

Čuvati izvan dohvata djece.

Ovaj lijek trebate čuvati na temperaturi ispod 25 °C.

Lijek se ne smije primjenjivati nakon isteka roka valjanosti istaknutog na pakiranju. Rok trajanja nakon prvog otvaranja iznosi 3 mjeseca.

Upute o lijeku

Angal S sprej za grlo 30 ml

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.