Početna Proizvodi Tegobe Muči me... Nos i uho Aqua Maris Baby sprej za nos 50 ml

 

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Tegobe / Muči me... / Nos i uho

Aqua Maris Baby sprej za nos 50 ml

Šifra: 00040517
Raspoloživo Aqua Maris

Aqua Maris Baby sprej za nos izotonična je otopina morske vode za svakodnevnu primjenu od najranije dobi. Otklanja nečistoće i podržava sluznicu nosa.

7,28 €
|
54,82 kn
54.82
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Aqua Maris Baby sprej za nos izotonična je otopina morske vode za primjenu kod beba od najranije dobi.

Napredna tehnologija Bag-On-Valve štiti sadržaj od kontaminacije izvana, bez aditiva i konzervansa, kontrolirane kvalitete i prilagođenog aplikatora.

Otčepljuje najmanje nosiće prirodnim djelovanjem morske vode, istovremeno vlažeći i obnavljajući sluznicu nosa.

Pogodan za svakodnevnu primjenu.

Upotreba

Raspršiti sprej u svaku nosnicu dva do šest puta na dan, a prema potrebi može i češće. Nakon korištenja spreja aplikator je potrebno isprati i osušiti.

Ako djetetu trebate omekšati i odstraniti veće količine nečistoća i sekreta iz nosa, obilnije raspršite Aqua Maris Baby sprej za nos u svaku nosnicu.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.