Početna Proizvodi Tegobe Muči me... Nos i uho Aqua Maris Hypertonic sprej za nos 50 ml

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Tegobe / Muči me... / Nos i uho

Aqua Maris Hypertonic sprej za nos 50 ml

Šifra: 00059177
Raspoloživo Aqua Maris

Aqua Maris Hypertonic sprej za nos koji odčepljuje nos, a namijenjen je odraslima, trudnicama, dojiljama i djeci od 1. godine života.

7,50 €
|
56,54 kn
56.54
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Aqua Maris Hypertonic sprej za nos namijenjen je za odčepljivanje nosa na prirodan način.

Uklanja višak tekućine, smanjuje oticanje sluznice nosa i olakšava prohodnost gornjih dišnih puteva kod prehlade, alergije i gripe. Sadrži hipertoničnu otopinu morske vode Jadrana.

Namijenjen je odraslima i djeci već od 1. godine života, a osobito trudnicama i dojiljama. Može se koristiti samostalno i u kombinaciji sa standardnom terapijom.

Upotreba

Preporučuje se osobama koje imaju začepljen nos i otežano disanje uslijed prehlade, gripe i alergija.

Raspršiti jedan do dva potiska u svaku nosnicu nekoliko puta dnevno, a po potrebi i više. Koristiti sprej sve dok imate začepljen nos.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.