Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / (Dermo)kozmetika / Zaštita od insekata

Autan Tropical losion 100 ml

Šifra: 00040113
Raspoloživo Autan

Autan Tropical losion je repelentsko sredstvo namijenjeno za zaštitu od običnih i tropskih komaraca do osam sati te zaštitu od tigrastih komaraca do četiri sata.

8,65 €
|
65,17 kn
65.17
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Autan Tropical losion je repelentsko sredstvo namijenjeno za zaštitu od običnih i tropskih komaraca do osam sati te zaštitu od tigrastih komaraca do četiri sata.

Namijenjen je za korištenje pri aktivnostima na otvorenom prostoru za cijelu obitelj kao i za putnike u tropske krajeve.

Pomaže u odbijanju komaraca koji mogu prenijeti tropske bolesti poput:

  • malarije
  • denga groznice
  • žute groznice
  • chikungunya groznice.

Upotreba

Nanijeti sredstvo na izloženu kožu te rukama jednakomjerno razmazati (približno šest do sedam pokreta rukom / ~ 1 ml po podlaktici).

Za nanošenje na lice djeteta ili odrasle osobe: raspršiti sredstvo na dlanove odrasle osobe i tanko premazati lice izbjegavajući pritom oči i usta. Ponoviti postupak nakon što primijetite gubitak djelotvornosti.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.