Početna Proizvodi Mame i djeca Suplementi za djecu Becutan Kids Vits oralne kapi protiv kolika 30 ml

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Mame i djeca / Suplementi za djecu

Becutan Kids Vits oralne kapi protiv kolika 30 ml

Šifra: 00065980
Raspoloživo Becutan

Becutan Kids Vits oralne kapi protiv kolika su medicinski proizvod indiciran za liječenje u sljedećim slučajevima: nadutosti i kolika uzrokovanih plinovima u dojenčadi, djece i odraslih, gastrointestinalnih vjetrova, dispeptičkih poremećaja.

6,50 €
|
48,94 kn
48.94
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Becutan Kids Vits oralne kapi protiv kolika su medicinski proizvod indiciran za liječenje u sljedećim slučajevima:

  • nadutosti i kolika uzrokovanih plinovima u dojenčadi, djece i odraslih
  • gastrointestinalnih vjetrova
  • dispeptičkih poremećaja.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu! Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim učincima medicinskog proizvoda upitajte svog liječnika ili ljekarnika. 

Upotreba

Jedna doza: 20 kapi proizvoda Becutan Kids Vits protiv kolika sadrži 40 mg simetikona.

  • Za odrasle: 20 – 40 kapi, po želji razrijeđenih u tekućini i po mogućnosti nakon obroka, dva do četiri puta na dan ili prema liječničkom savjetu.
  • Za djecu: 20 kapi, po želji razrijeđenih u tekućini i po mogućnosti nakon obroka, jedan do tri puta na dan ili prema liječničkom savjetu.
  • Za dojenčad: 20 kapi, po želji razrijeđenih u tekućini i po mogućnosti nakon obroka, jedan do dva puta na dan ili prema liječničkom savjetu.

Bočicu dobro protresti prije upotrebe i čvrsto zatvoriti nakon upotrebe.

Čuvati na sobnoj temperaturi. Čuvati proizvod čvrsto zatvoren i podalje od izvora topline. Proizvod se može upotrebljavati najdulje 30 dana nakon otvaranja.

Da biste ispravno primjenjivali proizvod, pažljivo pročitajte uputu za upotrebu.

Napomene i mjere opreza

Pročitati uputu za upotrebu prije korištenja.

Sadržaj proizvoda se može razdvojiti na dvije odvojene faze. Proizvod bi nakon miješanja trebao postati homogena emulzija.

Čuvati izvan dohvata djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti.­ Proizvod se ne smije upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i ispravno pohranjen proizvod. Proizvod se ne smije upotrebljavati ako je pakiranje oštećeno. Svi dijelovi od kojih se sastoji proizvod, uključujući kapaljku, moraju biti neoštećeni.

Ako nakon kratkog razdoblja liječenja (7 dana) nema značajnih rezultata, posavjetujte se s liječnikom. Proizvod se ne smije upotrebljavati dulje od 30 dana.

U slučaju neželjenih učinaka prekinite s upotrebom proizvoda i posavjetujte se s liječnikom kako bi se utvrdila odgovarajuća terapija.

Ako tijekom upotrebe posumnjate na slučajnu kontaminaciju kapaljke, pažljivo je operite prije nego što je vratite u bočicu kako bi se spriječila daljnja kontaminacija.

Pridržavanjem ove upute za upotrebu smanjuje se opasnost od neželjenih učinaka. Važno je da se posavjetujete s liječnikom ili ljekarnikom ako se pojave neželjeni učinci koji nisu opisani u ovoj uputi za upotrebu.

Proizvod se ne smije upotrebljavati ako postoji sumnja na puknuće crijevne stijenke uključujući i ono kod ileusa.

Sastojci

Simetikon u maslinovom ulju, vitamin A, vitamin E i koenzim Q10.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.