Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Proizvodi Mame i djeca Suplementi za djecu Becutan Kids Vits oralne kapi protiv kolika 30 ml
Mame i djeca / Suplementi za djecu

Becutan Kids Vits oralne kapi protiv kolika 30 ml

Šifra: 00065980
Nedostupno Becutan
Becutan KIDS VITS kapi protiv kolika 30m
6,50 €
6.50
PDV uključen u cijenu
Želim da me obavijestite kada proizvod ponovno bude dostupan

Becutan Kids Vits oralne kapi protiv kolika su medicinski proizvod indiciran za liječenje u sljedećim slučajevima:

  • nadutosti i kolika uzrokovanih plinovima u dojenčadi, djece i odraslih
  • gastrointestinalnih vjetrova
  • dispeptičkih poremećaja.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu! Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim učincima medicinskog proizvoda upitajte svog liječnika ili ljekarnika. 

Upotreba

Jedna doza: 20 kapi proizvoda Becutan Kids Vits protiv kolika sadrži 40 mg simetikona.

  • Za odrasle: 20 – 40 kapi, po želji razrijeđenih u tekućini i po mogućnosti nakon obroka, dva do četiri puta na dan ili prema liječničkom savjetu.
  • Za djecu: 20 kapi, po želji razrijeđenih u tekućini i po mogućnosti nakon obroka, jedan do tri puta na dan ili prema liječničkom savjetu.
  • Za dojenčad: 20 kapi, po želji razrijeđenih u tekućini i po mogućnosti nakon obroka, jedan do dva puta na dan ili prema liječničkom savjetu.

Bočicu dobro protresti prije upotrebe i čvrsto zatvoriti nakon upotrebe.

Čuvati na sobnoj temperaturi. Čuvati proizvod čvrsto zatvoren i podalje od izvora topline. Proizvod se može upotrebljavati najdulje 30 dana nakon otvaranja.

Da biste ispravno primjenjivali proizvod, pažljivo pročitajte uputu za upotrebu.

Napomene i mjere opreza

Pročitati uputu za upotrebu prije korištenja.

Sadržaj proizvoda se može razdvojiti na dvije odvojene faze. Proizvod bi nakon miješanja trebao postati homogena emulzija.

Čuvati izvan dohvata djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti.­ Proizvod se ne smije upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i ispravno pohranjen proizvod. Proizvod se ne smije upotrebljavati ako je pakiranje oštećeno. Svi dijelovi od kojih se sastoji proizvod, uključujući kapaljku, moraju biti neoštećeni.

Ako nakon kratkog razdoblja liječenja (7 dana) nema značajnih rezultata, posavjetujte se s liječnikom. Proizvod se ne smije upotrebljavati dulje od 30 dana.

U slučaju neželjenih učinaka prekinite s upotrebom proizvoda i posavjetujte se s liječnikom kako bi se utvrdila odgovarajuća terapija.

Ako tijekom upotrebe posumnjate na slučajnu kontaminaciju kapaljke, pažljivo je operite prije nego što je vratite u bočicu kako bi se spriječila daljnja kontaminacija.

Pridržavanjem ove upute za upotrebu smanjuje se opasnost od neželjenih učinaka. Važno je da se posavjetujete s liječnikom ili ljekarnikom ako se pojave neželjeni učinci koji nisu opisani u ovoj uputi za upotrebu.

Proizvod se ne smije upotrebljavati ako postoji sumnja na puknuće crijevne stijenke uključujući i ono kod ileusa.

Sastojci

Simetikon u maslinovom ulju, vitamin A, vitamin E i koenzim Q10.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.