Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Mame i djeca / Oprema za bebe i djecu

Bibs Podbradnik Mustard

Šifra: 00067012
Raspoloživo Bibs

BIBS Podbradnik Mustard s pretincem koji skuplja mrvice hrane i štiti odjeću djeteta prilikom hranjenja.

18,45 €
14,76 €
|
139,00 kn
111,20 kn
111.20
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

BIBS Podbradnik Mustard s pretincem koji skuplja mrvice hrane i štiti odjeću djeteta prilikom hranjenja.

BIBS podbradnik je retro skandinavskog dizajna i napravljen je tako da prati fizionomiju djeteta kako bi ono moglo neometano micati rukama (suženje u području kraj pazuha). Pretinac je mekan i ne smeta djetetu kad sjedi za stolom, a opet dovoljno čvrst pa se ne savija i ne prolijeva iz njega.

Ima kopču s prednje strane kako bi se izbjeglo da se kosa ili odjeća uhvate prilikom kopčanja. Širina podbradnika oko vrata se može prilagoditi u tri različite veličine.

Jednostavan je za korištenje, pranje i održavanje. Iznimno je kvalitetan i otporan na masnoće i boje koje pojedine namirnice mogu ispustiti.

Podbradnik je izrađen od 100% sigurnog i ekološki prihvatljivog TPU materijala. Materijal je sličan silikonu, ali je puno bolji izbor za okoliš jer se može reciklirati na bolji način nego silikon i istovremeno je izdržljiviji i duže traje. Ne sadrži BPA i ftalate.

Održavanje

Podbradnik se može prati u perilici rublja na visokoj temperaturi ili ručno prilikom pranja suđa uz upotrebu deterdženta za suđe.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.