Početna Proizvodi Mame i djeca Oprema za bebe i djecu Bibs Sisači za bočicu M 2 komada

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Mame i djeca / Oprema za bebe i djecu

Bibs Sisači za bočicu M 2 komada

Šifra: 00067734
Raspoloživo Bibs

Set dva M sisača za BIBS bočicu s bržim protokom istjecanja.

7,83 €
|
59,00 kn
59.00
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Set dva M sisača za BIBS bočicu s bržim protokom istjecanja.

Karakteristike BIBS sisača:

 • Sisač od kaučuka imitira majčina prsa jer oblikom i teksturom podsjeća na dojku te potiče ispravnu tehniku sisanja koju dijete koristi i prilikom dojenja. Oblik sisača pomaže da dijete poistovjećuje bočicu s majčinim prsima zbog čega će je lakše prihvatiti, a istovremeno se umanjuje šansa da će odbiti majčina prsa nakon navikavanja na bočicu.
 • Anti-colic sisač od prirodnog materijala. Ventil na sisaču izrađenom od prirodnog kaučuka umanjuje količinu progutanog zraka.

Upotreba

 • Prije prve upotrebe:
 1. Rastaviti bočicu i sve dijelove pet minuta prokuhavati u vreloj vodi.
 • Daljnje održavanje:
 1. Sisač sterilizirati prije svake upotrebe tako da ga prelijete vrelom vodom i pustite da se natapapet minuta. Pustiti da se osuši na zraku.
 2. Staklena bočica, zatvarač protiv istjecanja, poklopac i navoj prati vrelom vodom i deterdžentom ili u perilici posuđa. Zatim ih preliti vrelom vodom kako bi osigurali uklanjanje deterdženta. Pustiti da se svi dijelovi osuše prije ponovnog sastavljanja bočice.
 • Zamjena sisača:
 1. Iz sigurnosnih i higijenskih razloga, sisač je potrebno zamijeniti svakih četiri do šest tjedana.

Napomene

Sisač od kaučuka podložan je promjenama, odnosno osjetljiv je na:

 • visoku temperaturu
 • sunčevu svjetlost
 • i vlagu

što ubrzava starenje materijala. Ako ga beba predugo koristi, sisač će promijeniti oblik i veličinu pa preporučujemo redovito mijenjanje sisača.

Sisač od kaučuka ne smije se sterilizirati u sterilizatorima i mikrovalnim pećnicama. Smije se samo natapati u vreloj vodi.

Zamijenite sisač pri prvim znakovima promjena i oštećenja.

Staklena bočica sigurna je za upotrebu u mikrovalnoj pećnici. Dijelovi i sisač nisu!

Staklena bočica i dijelovi sigurni su za zamrzivač i mogu se prati u perilici posuđa. Sisač ne smije u zamrzivač i ne smije se prati u perilici posuđa!

Borosilikatno staklo se može razbiti pod utjecajem vanjskih sila, unatoč tome što je mnogo čvršće i otpornije od običnog stakla.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.