Početna Proizvodi Kozmetika i higijena (Dermo)kozmetika Njega tijela Bionike Proxera Psomed 20 skin-normalising cream krema za tijelo 200 ml

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / (Dermo)kozmetika / Njega tijela

Bionike Proxera Psomed 20 skin-normalising cream krema za tijelo 200 ml

Šifra: 00063690
Raspoloživo BioNike

Medicinski proizvod za tretman i prevenciju kronične suhoće i zadebljanja kože kod psorijaze.

16,99 €
|
128,01 kn
128.01
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Medicinski proizvod za tretman i prevenciju kronične suhoće i zadebljanja kože kod psorijaze. Redovita primjena smanjuje eritem i svrbež te održava kožu u dobrom stanju. Posebno je učinkovita kao dopuna propisanoj lokalnoj terapiji psorijaze.

Ključni sastojak formulacije je ureja u koncentraciji od 20% koja osigurava pravilnu hidratizaciju slojeva kože te potiče obnovu vanjskih slojeva i smanjuje ljuskanje. Zbog blage formulacije pogodna je za dugotrajnu primjenu pacijenata svih životnih dobi.

Upotreba

Nanijeti jednom do dva puta na dan na prethodno očišćenu kožu i nježno umasirati dok se ne upije. Ne koristiti paralelno s drugim topikalnim pripravcima, osim prema savjetu liječnika. Prije i nakon nanošenja oprati ruke. U slučaju reakcije na neki od sastojaka, javiti se liječniku ili ljekarniku.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.