Početna Proizvodi Tegobe Muči me... Proljev Biorela ORS 7 vrećica

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Tegobe / Muči me... / Proljev

Biorela ORS 7 vrećica

Šifra: 00067830
Raspoloživo Biorela

Biorela ORS je hrana za posebne medicinske potrebe, a namijenjena je za dijetalnu prehranu kod bolesnika s gubitkom elektrolita i vode, kod proljeva i povraćanja te za rehidraciju i nadoknadu elektrolita.

9,26 €
|
69,80 kn
69.80
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Biorela ORS je hrana za posebne medicinske potrebe, a namijenjena je za dijetalnu prehranu kod bolesnika s gubitkom elektrolita i vode, kod proljeva i povraćanja te za rehidraciju i nadoknadu elektrolita. Ima okus limuna.

Upotreba

Sadržaj vrećice otopiti u 200 ml prokuhane i na sobnu temperaturu ohlađene vode. Nakon što pripremite oralnu rehidracijsku otopinu, upotrijebite je u roku od 6 sati ako se čuva u hladnjaku ili u roku od 3 sata ako se čuva na sobnoj temperaturi. Liječnik propisuje količinu i doziranje ovisno o stupnju dehidracije.

Mogu ga koristiti djeca starija od tri godine i odrasli.

Sastojci

Dekstroza, natrijev klorid, trinatrijev citrat, kalijev klorid, aroma limuna, cinkov glukonat, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.