Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)

Alfabiotik – alfa među glukanima

23.09.2020

Ojačaj imunitet i pripremi ga za obranu od štetnih utjecaja iz okoline.

Stižu nam kraći i hladniji dani i produžuje se vrijeme boravka u zatvorenim i grijanim prostorima. Djeca su se vratila u vrtiće i škole, a odrasli svom poslovnom ritmu nakon godišnjeg odmora pa se mogućnost širenja zaraze putem virusa i bakterija povećala. To je kritično vrijeme za imunološki sustav koji započinje borbu s virusima i bakterijama i trudi se kako bi ih savladao bez razvoja simptoma.

Uz pravilnu prehranu i hidraciju, redovitu tjelesnu aktivnost, kvalitetan odmor i pažljiv odabir dodatka prehrani možemo pridonijeti obrani organizma i smanjiti rizik od infekcija. 

Koji je proizvod najbolji izbor za imunitet cijele obitelji?

Magistar Pablo preporučuje alfa glukan, jedan od najpoznatijih biološki aktivnih polisaharida, kojeg karakterizira spoj tradicionalne medicine, znanstvene podloge i farmaceutske kvalitete. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji dvaju visokovrijednih proizvoda: acetiliranog i standardiziranog alfa glukana koji je izoliran iz micelija gljive Shiitake (prebiotik) i probiotičke kulture BB12. Alfa glukan jača oslabljenu funkciju imuniteta i prevenira virusne infekcije.

ALFABIOTIK ZA ODRASLE

Dodatak prehrani namijenjen za odrasle (600 mg, 21 vrećica). 

Upute za upotrebu: Sadržaj vrećice potrebno je otopiti u jednoj žlici tekućine ili dodati u malu količinu hrane sobne temperature. Uzimati jednu do tri vrećice dnevno, pola sata prije jela.  

Klikni i kupi sada:

ALFABIOTIK za odrasle, 21 vrećica

ALFABIOTIK ZA DJECU

Dodatak prehrani namijenjen za djecu (300 mg, 21 vrećica).

Upute za upotrebu: Sadržaj vrećice potrebno je otopiti u jednoj žlici tekućine ili dodati u malu količinu hrane sobne temperature. Uzimati jednu vrećicu dnevno, pola sata prije jela (za djecu od 3 do 12 godina).

Klikni i kupi sada:

ALFABIOTIK JUNIOR za djecu, 21 vrećica

Poradimo na jačanju imuniteta i budimo otporni na štetne utjecaje i mikroorganizme iz okoline.

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.