Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)

Salvit Beta glukan

05.02.2018

Kako dječji imunološki sustav nije dovoljno razvijen, a djeca su kroz igru u vrtićima i školama izložena uzročnicima bolesti, događa se da obolijevaju češće nego odrasli.

U doba djetinjstva, zbog pojačanih potreba organizma, esencijalni nutrijenti imaju najveći značaj.

Pravilna prehrana s mnogo svježeg voća i povrća vašim bi mališanima trebala osigurati dovoljno mikronutrijenata. No istraživanja su pokazala da je današnja prehrana djece lošije kvalitete i da velik broj djece ne unosi dovoljno voća i povrća. Osim toga, zagađenost i iscrpljenost tla koje je sve siromašnije mineralima znači da voće i povrće uzgojeno na takav način pruža i manju nutritivnu vrijednost.

Zato sve važniji postaju antioksidansi, vitamini i minerali koji se uzimaju kao nadopuna zdravoj prehrani. Dok su ostali vitamini važni kao gradivne tvari u organizmu, vitamin C, vitamin D i cink, u izravnoj su vezi s jačanjem imuniteta pa bi ih djetetova prehrana svakodnevno trebala osigurati ili bi se njima trebala nadopuniti.

Posebno tijekom zime, zbog boravka u zatvorenim, grijanim prostorima naši mališani češće obolijevaju i bivaju prehlađeni, pri čemu dolazi do pojave najčešćih simptoma kao što su curenje nosića, bol u grlu, kašalj, razdražljivost i gubitak apetita. Vrlo često zabrinuti roditelji dolaze u ljekarnu tražeći proizvode za jačanje imuniteta svojih najmlađih kako bi spriječili moguće tegobe.

Salvit beta glukan je jedinstven tekući dodatak prehrani koji osim beta glukana sadrži i Yestimun, iscrpinu crne bazge kao prirodni izvor C vitamina i cink koji doprinosi funkciji imunološkog sustava.

Salvit beta glukan je odličnog okusa jagode kojeg će vaša djeca obožavati!

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.