Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)

Supradyn® IMUNO - dobitna kombinacija za imunitet!

09.12.2019

Zima sa sobom nosi pojačano razmišljanje o tome kako ojačati imunitet i ostati zdrav. Jeste li se zapitali zašto se zimi razbolijevamo češće nego ljeti?

Odgovor na ovo pitanje nije potpuno jasan, ali smatra se kako je jedan od naših gena, odgovoran za suzbijanje upale, tj. odgovora našeg tijela na infekciju, aktivniji ljeti, nego zimi.

S obzirom na to da je upala čimbenik rizika za niz tjelesnih stanja, upravo ovo može biti ključni razlog zašto je zima najteže godišnje doba za naše tijelo, kada su u pitanju gripa i prehlada.

Kihanje, curenje nosa, povišena tjelesna temperatura – sve to zvuči kao noćna mora, zar ne? Prehladu mogu uzrokovati stotine različitih virusa i upravo zbog toga se teško od nje obraniti, a ključnu ulogu u toj obrani ima naš imunološki sustav. Znamo da našem imunitetu najviše pomažu pravilna prehrana, redovita tjelovježba, izbjegavanje stresa, dovoljna količina sna i slično. Možda ste se i nasmijali čitajući ovo jer uz današnji tempo života rijetko tko može pružiti svome tijelu sve što mu je potrebno. Zato tražimo saveznike za naš imunitet, a Supradyn® IMUNO, novi član Supradyn® obitelji, je upravo to! Sadrži četiri sastojka – vitamin C, cink, ehinaceu i propolis. Vitamin C i cink pružaju podršku normalnom djelovanju imunološkog sustava!

Kada i kako ga uzimati?

Supradyn® IMUNO dolazi u pakiranju od 14 vrećica i uzima se bez vode, što znači da ga možete uzeti bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Jedna vrećica dnevno kroz 14 dana pruža potporu normalnom djelovanju imunološkog sustava. Postupak možete ponoviti nakon pauze od 14 dana. S druge strane, ako vaš organizam ima povećanu potrebu za hranjivim tvarima koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava, uzimajte dvije vrećice dnevno, jednu ujutro i jednu navečer, sedam dana zaredom.

Supradyn® IMUNO možete pronaći u ljekarnama, a više o njemu pročitajte na www.supradyn.hr.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

L.HR.COM.12.2018.3059

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.