Ortopedija i uređaji / Toplomjeri

Braun Toplomjer IRT 6020

Šifra: 00049907
Nedostupno Braun

Digitalni infracrveni toplomjer za uho osigurava jednostavno i pouzdano mjerenje tjelesne temperature.

62,55 €
|
471,25 kn
471.25
PDV uključen u cijenu

Proizvod je trenutno nedostupan

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Digitalni infracrveni toplomjer za uho svojom posebnom tehnologijom osigurava jednostavno i pouzdano mjerenje tjelesne temperature djece i odraslih. Njegova pre-warmed tehnologija ima funkciju zagrijavanja senzornog vrška kako bi se izbjegao učinak hlađenja, te dobili što precizniji rezultati mjerenja.

Proizvod može koristiti cijela obitelj i pruža precizne rezultate u nekoliko sekundi. Sadrži memoriju koja podsjeća na posljednje mjerenje temperature. Aparat se automatski isključuje nakon što se ne koristi 60 sekundi.

Mogućnost očitavanja temperature u Celzijusu (34 – 42,2 ˚C) ili Fahrenheitu (93,2 - 108 ˚F).

Uz proizvod dolazi zaštitna kutijica sa 21 zamjenskih kapica i baterije.

Upotreba

Pritisnite gumb za uključenje, izaberite dob na zaslonu te umetnite sondu s čistom zaštitnom kapicom u slušni kanal i pritisnite gumb za početak mjerenja. Svjetlo će neprekidno svijetliti 3 sekunde po završetku mjerenja.

Jamstvo: dvije godine.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.