Početna Proizvodi Ortopedija i uređaji Toplomjeri Braun ušni toplomjer IRT6525 Thermoscan 7+

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Ortopedija i uređaji / Toplomjeri

Braun ušni toplomjer IRT6525 Thermoscan 7+

Šifra: 00069296
Raspoloživo Braun

Braun ušni toplomjer IRT6525 Thermoscan 7+ je digitalni infracrveni toplomjer za mjerenje tjelesne temperature u uhu i to za cijelu obitelj.

86,54 €
|
652,00 kn
652.00
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Braun ušni toplomjer IRT6525 Thermoscan 7+ je digitalni infracrveni toplomjer za mjerenje tjelesne temperature u uhu i to za cijelu obitelj.

Brz, nježan i jednostavan za korištenje.

Definicija vrućice mijenja se s godinama te ovisi o dobi djeteta. Kako bi roditeljima olakšao i pomogao u interpretaciji tjelesne temperature, Braun je razvio jedinstvenu Age Precision® tehnologiju koja uzima u obzir dob vašeg djeteta prilikom tumačenja rezultata. Zaslon ušnog toplomjera obojen je u tri boje i tako vas obavještava da li je temperatura normalna ili povišena.

Uz pomoć prethodno zagrijanog senzornog vrha, osigurava preciznije i ugodnije mjerenje.

Noćni i tihi način rada omogućuju vam da jednostavno izmjerite temperaturu u mraku i pritom ne probudite dijete.

Pakiranje sadrži:

  • toplomjer
  • zaštitnu kutijicu sa spremištem za kapice
  • 21 zamjensku kapicu za mjerenje
  • baterije.

Upotreba

Pritisnite gumb za uključenje/isključenje. Za vrijeme samoprovjere zaslon prikazuje sve ikone. Izaberite dob pritišćući gumb Age Precision. Umetnite sondu udobno u slušni kanal, zatim pritisnite i pustite gumb za početak mjerenja. Zvučni signal  označava da je izvršeno točno mjerenje temperature

Jamstvo: dvije godine.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.