Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Proizvodi Tegobe Muči me... Gljivična oboljenja Canesten 3 krema za rodnicu 20 mg/g 20 g
Bezreceptni lijek
Tegobe / Muči me... / Gljivična oboljenja

Canesten 3 krema za rodnicu 20 mg/g 20 g

Šifra: 777
Raspoloživo Bayer
Canesten 3 krema za rodnicu 20 mg/g 20 g
8,82 €
8.82
PDV uključen u cijenu

Ovaj proizvod je OTC lijek te se zakonski može podići i platiti isključivo u ljekarni.

Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas na
01 4870 224 ili [email protected]

Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

Canesten 3 krema za rodnicu sadrži 20 mg klotrimazola po 1 g kreme. Klotrimazol je antimikotik sa širokim spektrom protugljivičnoga djelovanja.

Primjena

Canesten 3 krema koristi se za liječenje infekcija rodnice (vaginitisa) i vanjskih spolnih organa koje uzrokuju gljivice (iz roda kvasnica Candida). Znakovi i simptomi takve infekcije mogu biti: bijeli, sirasti iscjedak iz rodnice

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte liječnika ili ljekarnika.

Doziranje

Canesten 3 kremu za rodnicu uvijek primjenjujte isključivo prema uputi o lijeku ili kako su Vam savjetovali ljekarnik ili liječnik. Za liječenje rodnice, istisnite po jedno punjenje aplikatora što dublje u rodnicu 3 večeri zaredom prije odlaska u krevet. 

Obratite se liječniku ako se simptomi koje uzrokuje gljivična infekcija rodnice ne poboljšaju u roku od 7 dana od početka liječenja,

Napomene i mjere opreza

U slučaju preosjetljivosti na djelatnu tvar ili neku od pomoćnih tvari iz kreme, nemojte primjenjivati Canesten 3 kremu za rodnicu. U slučaju pojave reakcije preosjetljivosti tijekom primjene ovoga lijeka, odmah prekinuti liječenje kremom.

Ukoliko su prisutni i simptomi poput povišene tjelesne temperature, bolova u leđima ili u donjem dijelu abdomena, mučnine te krvarenja iz rodnice, potrebno je javiti se liječniku.

Klotrimazol se može koristiti tijekom trudnoće. Tijekom prvog tromjesečja trudnoće morate se posavjetovati sa svojim liječnikom prije primjene klotrimazola. U trudnoći ne smijete koristiti priloženi aplikator, već se savjetuje liječenje tabletama za rodnicu koje se trebaju umetnuti u rodnicu prstom, bez aplikatora, kako bi se spriječile ozljede vrata maternice. 

Pomoćne tvari

Benzilni alkohol, cetilpalmitat, cetilni i stearilni alkohol, oktildodekanol, polisorbat 60, sorbitanstearat, pročišćena voda.

Čuvanje

Čuvati izvan dohvata djece.

Krema se ne smije primjenjivati nakon isteka roka valjanosti istaknutog na pakiranju. Nakon prvog otvaranja, rok valjanosti kreme je 3 mjeseca.

Upute o lijeku

Canesten 3 krema za rodnicu 20 mg/g 20 g

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.