Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Bezreceptni lijek
Tegobe / Muči me... / Gljivična oboljenja

Canesten krema 1% 20 g

Šifra: 778
Raspoloživo Bayer
Canesten krema 1% 20 g
6,01 €
6.01
PDV uključen u cijenu

Ovaj proizvod je OTC lijek te se zakonski može podići i platiti isključivo u ljekarni.

Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas na
01 4870 224 ili [email protected]

Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

Canesten krema u 1 g sadrži 10 mg klotrimazola. Klotrimazol spada u skupinu lijekova koji se nazivaju antimikotici.

Namijenjen je za liječenje infekcija kože uzrokovanim gljivicama i nekim drugim mikroorganizmima.

Primjena

Canesten krema primjenjuje se za liječenje gljivičnih infekcija kože stopala i ruku, infekcije vanjskih spolnih organa gljivicama iz roda Candida u žena i muškaraca, gljivičnih infekcija kože na trupu, udovima, kožnim pregibima i u preponama, gljivične infekcije kože Pitryasis versicolor i bakterijske infekcije kože nazvane eritrazma.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte liječnika ili ljekarnika.

Doziranje

Canesten kremu uvijek primjenjujte isključivo prema uputi o lijeku ili kako su Vam savjetovali ljekarnik ili liječnik.

Nanosi se dva do tri puta na dan na prethodno oprani i osušeni dio zahvaćene kože u tankom sloju i lagano utrljava do potpunog upijanja.

Trajanje liječenja ovisi o indikaciji, a kako bi liječenje bilo učinkovito, liječenje se mora provesti do kraja u skladu s navedenim uputama, čak i u slučaju povlačenja simptoma.

Za savjet o trajanju liječenja obratite se svom ljekarniku ili liječniku. Ako su simptomi još uvijek prisutni nakon 4 tjedna liječenja, obavezno se obratite liječniku. 

Napomene i mjere opreza

U slučaju preosjetljivosti na djelatnu tvar ili neku od pomoćnih tvari iz kreme, nemojte primjenjivati Canesten kremu. U slučaju pojave reakcije preosjetljivosti tijekom primjene ovoga lijeka, potrebno je odmah prekinuti liječenje kremom.

Ako ste trudni ili dojite, mislite da biste mogli biti trudni ili planirate imati dijete, obratite se svom liječniku ili ljekarniku za savjet prije nego uzmete ovaj lijek. 

Canesten krema može privremeno smanjiti učinkovitost proizvoda od lateksa (kondomi i dijafragme) ukoliko se nanese na područje genitalija. Taj učinak nestaje nakon završetka liječenja.

Pomoćne tvari

Benzilni alkohol, cetilpalmitat, cetilni i stearilni alkohol, oktildodekanol, polisorbat 60, sorbitanstearat, pročišćena voda.

Čuvanje

Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na temperaturi ispod 25 °C.

Krema se ne smije primjenjivati nakon isteka roka valjanosti istaknutog na pakiranju.

Upute o lijeku

Canesten krema 1% 20 g

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.