Početna Proizvodi Ortopedija i uređaji Glukometri, trake, lancete Contour Next set za mjerenje glukoze u krvi
Ortopedija i uređaji/Glukometri, trake, lancete

Contour Next set za mjerenje glukoze u krvi

Šifra: 00043677
Nedostupno Contour

Contour Next uređaj za mjerenje glukoze u krvi osigurava točnost rezultata i nudi značajke koje pomažu u razumijevanju regulacije šećerne bolesti

106,31 kn
106.31
PDV uključen u cijenu

Proizvod je trenutno nedostupan

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Contour Next uređaj koristi isključivo Contour next trake za mjerenje glukoze u krvi. Vrlo je jednostavan za upotrebu, što može potaknuti na aktivniju regulaciju bolesti. Podešavanje nije potrebno, spreman je za mjerenje odmah nakon otvaranja kutije. Nema kodiranja.

Automatsko punjenje senzora olakšava unos dovoljno krvi pri prvom pokušaju mjerenja. Ima velik i pregledan zaslon. Također, može prikazati 7 -, 14 - i 30 - dnevni prosjek razine glukoze u krvi. 7 - dnevni sažetak visokih i niskih vrijednosti - za "sliku" regulacije glukoze u krvi.

Na ekranu se nalaze oznake uz obrok koje vam pomažu razumjeti utjecaj hrane na razinu glukoze u krvi. Zvučni podsjetnici će vas podsjetiti na mjerenje glukoze iza obroka.

U setu se nalazi uređaj za mjerenje glukoze u krvi, lancetar i 10 lanceta te 10 Contour next traka za određivanje glukoze u krvi.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.