Početna Proizvodi Kozmetika i higijena Higijena i dezinfekcija Oralna higijena Curaprox CPS 457 džepni set interdentalnih četkica s držačem

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena/Higijena i dezinfekcija/Oralna higijena

Curaprox CPS 457 džepni set interdentalnih četkica s držačem

Šifra: 00024133
Raspoloživo Curaprox

Praktična kutijica za pohranu koja sadrži držač UHS 450 i pet interdentalnih četkica iz linije CPS prime.

75,94 kn
75.94
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Praktična kutijica za pohranu koja sadrži držač UHS 450 i interdentalne četkice u pet veličina: 06, 07, 08, 09 i 011. Četkice se jednostavno apliciraju na držač uz pomoć ''klik'' sistema.

Interdentalne četkice sadrže vrlo mekana vlakna i savitljivu jezgru koja sprječava prijevremene lomove četkice.

Primjerene su za svakodnevnu upotrebu i učinkovito uklanjaju zubne naslage te u potpunosti ispunjavaju interdentalne prostore.

Upotreba

Interdentalnu četkicu postavite okomito u utor držača. Lagano pritisnite dok ne čujete klik, koji označava da je četkica ispravno postavljena. Četkicu jednom provucite kroz svaki interdentalni prostor i nježno izvucite van. Na kraju upotrebe oprati.

Napomena

Uvijek koristite odgovarajuću veličinu interdentalne četkice. Potrebno je zamijeniti četkicu svakih 8 do 15 dana.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.