Početna Proizvodi Mame i djeca Oprema za bebe i djecu Curaprox CS BABY 4260 dječja četkica za zube

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Mame i djeca/Oprema za bebe i djecu

Curaprox CS BABY 4260 dječja četkica za zube

Šifra: 00033386
Raspoloživo Curaprox

Super mekana četkica za temeljito čišćenje dječjih zubića. Četkica je primjerena od prve pojave zubića i nadalje.

45,90 kn
45.90
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Dječja četkica za zube sadrži posebna mekana Curen poliesterska vlakna za temeljito čišćenje i njegu dječjih zubića. Primjerena je za korištenje već od pojave prvog mliječnog zuba.

Glava četkice je vrlo uska, a površina joj je zaštićena mekanim gumenim slojem koji sprječava ozljede sluznice oralne šupljine u djece.

Okrugla drška napravljena je od neklizajućeg materijala idealnog za djecu i odrasle te sadrži praktičan stalak. Zahvaljujući okrugloj dršci omogućen je minimalni pritisak tijekom četkanja kako ne bi došlo do ozljeda.

Četkica dolazi u nekoliko atraktivnih boja koje će se svidjeti vašoj djeci.

Upotreba

Četkicu postavimo polovicom na zube, a polovicom na desni te malim kružnim pokretima četkajte zube barem 3 minute. Ne koristite veliki pritisak kako ne bi došlo do oštećenja desni i širenja vlakana četkice.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.