Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / Higijena i dezinfekcija / Oralna higijena

Curaprox DF 845 zubni konac 50 niti

Šifra: 00060373
Raspoloživo Curaprox

Zubni konac za čišćenje ortodontskih aparata, proteza i implantata koji sadrži mekanu spužvicu i uvodnike s obje strane niti.

10,75 €
|
81,00 kn
81.00
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Specijalizirani zubni konac za čišćenje ortodontskih aparata, proteza i implantata. Sastavljen je od deblje niti koja sadrži mekanu spužvicu i uvodnike s obje strane što ga čini jednostavnim za upotrebu. Mekana spužvica ispunjava zbijene prostore i nježno čisti tvrdokorne naslage. Uvodnici u kontaktu sa slinom ostaju čvrsti, bez efekta širenja te jednostavno ulaze i u najuže prostore ortodontskih aparata i proteza. Zubni konac preporučuje se osobama koje imaju problema s lošim zadahom i tvrdokornim naslagama na ortodontskim aparatima.

Upotreba

Uzmite jednu nit zubnog konca i namotajte ga oko oba kažiprsta, kako bi palcima mogli kontrolirati kretanje konca.

Sitnim potezima konac nježno uvedite u interdentalni prostor i očistite zubne naslage.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.