Kozmetika i higijena / Higijena i dezinfekcija / Oralna higijena

Curaprox Putni set četkica i zubna pasta

Šifra: 00063094
Raspoloživo Curaprox

Praktična kutijica za putovanje koja sadrži sklopivu zubnu četkicu CS 5460, BE YOU pastu za zube, držač UHS 409 i dvije CPS prime interdentalne četkice.

12,32 €
12.32
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

Praktična i elegantna kutijica za putovanje sadrži sve što vam treba za njegu i higijenu zuba kamo god krenuli. Sadrži sklopivu četkicu za zube CS 5460 koja je nježna za zube i desni te efektivno uklanja zubne naslage, osvježavajuću BE YOU pastu za zube koja dolazi u nekoliko jedinstvenih okusa, držač UHS 409 s jednostavnim ''klik'' sistemom i CPS prime interdentalne četkice u veličinama 07 i 09 za efektivno čišćenje interdentalnih prostora. Proizvod se nalazi u nekoliko atraktivnih boja.

Upotreba

Zubna četkica CS 5460: Četkicu postaviti polovicom na zube, a polovicom na desni te malim kružnim pokretima četkati zube barem 3 minute. Ne koristiti veliki pritisak kako ne bi došlo do krvarenja desni i širenja vlakana četkice.

UHS 409 i interdentalne četkice: Interdentalnu četkicu postaviti okomito u utor držača. Lagano pritisnuti dok ne čujete klik koji označava da je četkica ispravno postavljena. Četkicu jednom provući kroz svaki interdentalni prostor i nježno izvući van. Na kraju upotrebe oprati.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.