Početna Proizvodi Kozmetika i higijena Higijena i dezinfekcija Oralna higijena Curaprox UHS 410 držač za interdentalne četkice

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / Higijena i dezinfekcija / Oralna higijena

Curaprox UHS 410 držač za interdentalne četkice

Šifra: 00024159
Raspoloživo Curaprox

Držač za interdentalne četkice. Izrađen je od anodiziranog aluminija te je prikladnog oblika za lakše čišćenje bočnih površina zubi.

6,47 €
|
48,75 kn
48.75
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Curaprox držač za interdentalne četkice zelene boje izrađen je od anodiziranog aluminija te je prikladnog oblika koji omogućuje lakše čišćenje bočnih površina zubi.

Držač je primjeren za višekratnu upotrebu te se može koristiti uz bilo koju interdentalnu četkicu iz linije Curaprox CPS.

Proizvod se izričito lako koristi.

Zemlja podrijetla: Švicarska

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.