Početna Proizvodi Mame i djeca Dječji imunitet Defendyl Imunoglukan P4H sirup 120 ml

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Mame i djeca / Dječji imunitet

Defendyl Imunoglukan P4H sirup 120 ml

Šifra: 00066657
Raspoloživo

Defendyl Imunoglukan P4H sirup je dodatak prehrani koji je namijenjen za dugotrajnu upotrebu kao pomoć funkciji imunološkog sustava za djecu koja su često bolesna.

20,82 €
|
156,89 kn
156.89
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Defendyl Imunoglukan P4H sirup je dodatak prehrani koji je namijenjen za dugotrajnu upotrebu kao pomoć funkciji imunološkog sustava za djecu koja su često bolesna. 

Sirup sadrži:

  • imunoglukan - visokopročišćeni prirodni polisaharid iz gljive bukovače
  • vitamin C - važna uloga u brojnim funkcijama ljudskog organizma, štiti stanice od oksidativnog stresa, pomaže u održavanju normalne funkcije imunološkog sustava te pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Upotreba

Uzima se 1 ml/5 kg tjelesne mase jednom dnevno tijekom dva do tri mjeseca.

Kod povećanih potreba najmanje prvih 5 dana uzmite dvostruku dozu (2 ml tekućine na 5 kg tjelesne mase) jednom dnevno, a zatim nastavite dozom od 1 ml tekućine na 5 kg tjelesne mase dok ne potrošite pakiranje.

Sirup se može neprekidno uzimati tijekom šest mjeseci.

Namijenjen je i za odrasle kojima više odgovaraju tekući oblici, a prikladan je i za osobe s alergijama, dijabetičare i vegane te se preporučuje uzeti ga ujutro pola sata prije doručka ili navečer prije spavanja na prazan želudac.

Prije upotrebe bočicu dobro promućkati.

Nakon prvog otvaranja proizvod čuvati u hladnjaku na temperaturi od 2 do 8 °C i potrošiti ga u roku od tri mjeseca.

Sastojci

Voda, fruktoza, IMG® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), vitamin C (L-askorbinska kiselina), regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervans (kalijev sorbat).

Sastojci  u 1 ml tekućine
Imunoglukan 10 mg
Vitamin C 10 mg

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.