Početna Proizvodi Tegobe Ženski kutak Ginekološki problemi Dietpharm Pro Gyno balance vaginalne kapsule 10 kapsula
-20%
Predviđeno vrijeme korištenja: 7 dana

Zaboravite kalendar i kalkulator. Za vas smo izračunali predviđeno vrijeme korištenja proizvoda ako ga uzimate u maksimalnoj preporučenoj dozi.

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Tegobe / Ženski kutak / Ginekološki problemi

Dietpharm Pro Gyno balance vaginalne kapsule 10 kapsula

Šifra: 00060545
Raspoloživo Dietpharm

Pro Gyno balance vaginalne kapsule su medicinski proizvod koji se koristi kao pomoć pri liječenju i prevenciji bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija.

10,95 €
8,76 €
|
82,50 kn
66,00 kn
66.00
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Pro Gyno balance vaginalne kapsule osmišljene su za pomoć pri liječenju bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija tako što doprinose ravnoteži vaginalne flore, štite mjesto primjene od vanjskih mikrobnih utjecaja i ograničava mikrobnu kolonizaciju, poboljšavaju uvjete za regeneraciju tkiva i poboljšavaju epitelizaciju kod mikrolezija. Također ublažavaju peckanje i svrbež te smanjuju bol.

Upotreba

Kod pojave simptoma (svrbež, peckanje, nelagoda) umetnuti duboko u rodnicu 1 kapsulu ujutro i 1 kapsulu navečer 3 dana za redom.

Nakon toga, sljedeća 4 dana, umetnuti samo navečer 1 kapsulu duboko u rodnicu.

Upozorenja

Ne koristiti u slučaju alergije ili preosjetljivosti na bilo koji sastojak.

Držati izvan dohvata i pogleda djece.

Samo za lokalnu vaginalnu primjenu. Ne gutati.

Prekinuti liječenje u slučaju pojave neželjenih učinaka. U slučaju pogoršanja simptoma (iritacija, peckanje, svrbež) prekinuti liječenje i konzultirati se s liječnikom.

Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na kutiji. Ne koristiti u slučaju da je pakiranje oštećeno. Rok trajanja odnosi se na pravilno čuvan medicinski proizvod u originalnom pakiranju.

Čuvati u originalnom pakiranju i na sobnoj temperaturi, na suhom i tamnom mjestu.

Sastojci

Laktoferin, natrijev hijaluronat, tindalizirani Lactobacillus plantarum, mikronizirano srebro, biljni magnezijev stearat, mikrokristalinična celuloza, silicijev dioksid.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.