Početna Proizvodi Mame i djeca Oprema za bebe i djecu Dr. Brown's Trening čaše mekog silikonskog kljuna 9+ mjeseci roza 270 ml
Mame i djeca / Oprema za bebe i djecu

Dr. Brown's Trening čaše mekog silikonskog kljuna 9+ mjeseci roza 270 ml

Šifra: 00055805
Nedostupno Dr. Brown's

Jednostavna trening čaša sa mekim i silikonskim kljunom pomaže bebama prelazak s bočice na čašu. Za bebu iznad 9 mjeseci starosti.

 

*Ovaj proizvod je trenutno nedostupan zbog nedostatka sirovine i nema naznake kada će ponovno biti dostupan.

10,75 €
|
80,99 kn
80.99
PDV uključen u cijenu

Proizvod je trenutno nedostupan

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Jednostavna trening čaša s mekim silikonskim kljunom pomaže bebama prelazak s bočice na čašu. Ventil koji se aktivira na gutljaj osigurava zaštitu od prolijevanja. Ne sadrži BPA. Za bebu iznad 9 mjeseci starosti.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.