Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu, te klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore.

Razbudite kožu s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C

Sunce, zagađenje, pušenje i različiti stilovi života uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Slobodni radikali uzrokuju oksidativni stres kože, ubrzavaju preuranjeno starenje i čine kožu sivom i umornom. Inovacija iz Eucerina – Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C – posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i neželjenih prvih znakova starenja. Brzo upijajući booster ispunjava bore i pruža koži zaglađeniji, svježiji i blistaviji izgled.

Vitamin C snažan je antioksidant u borbi protiv slobodnih radikala i jačanju vlastitog obrambenog sustava kože. Neophodan je za proizvodnju kolagena u stanicama kože te odgađanju znakova starenja. Čisti vitamin C je najučinkovitiji svježe aktiviran.

Inovativno Eucerin pakiranje osigurava svježinu pomoću dva spremnika: gornjeg spremnika s gumbom za potisak i aktivaciju vitamina C u kojem se nalazi askorbinska kiselina u prahu i donjeg spremnika s emulzijom koja sadrži hijaluronsku kiselinu i licochalcon A. Vitamin C trenutno otpušta svoju snagu za obnovljeni i mladenački izgled kože.

Licochalcon A i niskomolekularna hijaluronska kiselina djeluju zajedno s vitaminom C. Dok niskomolekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim slojevima kože, licochalcon A neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetski vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu, te klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore.

 

Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana.