Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Tegobe / Ženski kutak / Menstruacija i PMS

FemiSan A plus 60 kapsula

Šifra: 00062653
Raspoloživo Femisan

FemiSan A plus kapsule namijenjene su za doprinos normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNA i proteina, a imaju i ulogu u procesu dijeljenja stanica.

30,69 €
|
231,25 kn
231.25
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

FemiSan A plus kapsule namijenjene su za doprinos normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNA i proteina, a imaju i ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Također, namijenjene su za doprinos regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnih organa, kao i smanjenju menstrualnih tegoba.

Kapsule sadrže ekstrakt livadne vrkute, stolisnika, nevena, iglice, mace, rusomače, ginsenga i cinka.

  • Sadrži cink koji imaju ulogu u normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNA i proteina, te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.
  • Sadrži macu koja ima ulogu u regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnih organa.
  • Sadrži livadnu vrkutu koja ima ulogu u smanjenju menstrualnih tegoba.

Upotreba

Popiti dvije kapsule, jednom do dva puta na dan, prije jela.

Upozorenje

Nije namijenjeno za djecu do 16 godina, trudnice, dojilje i osobe osjetljive na neki od sastojaka proizvoda.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače.

Sastojci

Suhi ekstrakti: livadne vrkute Alchemilla vulgaris, stolisnika Achillea millefolium, nevena Calendula officinalis, iglice Geranium macrorrhizum, mace Lepidium meyenii, rusomače Capsella bursa-pastoris, ginsenga Panax ginseng; cinkov citrat, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid, želatinska kapsula, bojilo: titanov dioksid.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.