Početna Proizvodi Tegobe Ženski kutak Ginekološki problemi Gynofit gel za rodnicu s laktatnom kiselinom 6 aplikatora po 5 ml

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Tegobe / Ženski kutak / Ginekološki problemi

Gynofit gel za rodnicu s laktatnom kiselinom 6 aplikatora po 5 ml

Šifra: 00040464
Raspoloživo

Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom koji sprječava i liječi bakterijske vaginoze i gljivične upale rodnice. Djeluje na normalizaciju flore i regulaciju pH rodnice.

18,57 €
|
139,89 kn
139.89
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom koji sprječava i liječi bakterijske vaginoze i gljivične upale rodnice. Djeluje na normalizaciju flore i regulaciju pH rodnice.

Gel sprječava i kratkotrajno liječi (obično 6-12 dana) bakterijske vaginoze i infekcije rodnice uzrokovane gljivicama iz roda kvasnica.

Primjenjuje se i za liječenje bakterijske vaginoze u kombinaciji s antibioticima te za brzo ublažavanje svrbeža, osjećaja pečenja i neugodnog mirisa rodnice.

Upotreba

Gynofit je medicinski proizvod na bazi mliječne kiseline koji je razvijen u suradnji s ginekolozima, a pripremljen je u aplikatorima za jednokratno korištenje i izravnu primjenu u rodnicu.

Preporučuje se primjena u ležećem položaju, najbolje navečer neposredno prije odlaska na spavanje. Prikladno je i higijenski kada ste na putu ili kod kuće, a ujedno je i praktično zato što je svaki aplikator zapakiran u vlastitu vrećicu.

Koristi se:

  • za kratkotrajnu primjenu (6-12 dana) kod bakterijske vaginoze i infekcije rodnice gljivicama iz roda kvasnica.
  • za iscjedak neugodnog mirisa, nadraženost, crvenilo, osječaj pečenja i svrbež u području rodnice.

Za liječenje se primjenjuje jedan aplikator na dan, tijekom 6-12 dana dok simptomi ne nestanu, a za sprječavanje se primjenjuje jedan aplikator dnevno, tijekom jednog do dva dana nakon mjesečnice, spolnog odnosa ili posjete bazenima.

Napomene i mjere opreza

Ako ste osjetljivi na neki sastojak proizvoda, ne koristite ga. Ako se za vrijeme primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom ovog gela.

Nema dostupnih podataka o primjeni tijekom trudnoće i dojenja. 

Ako se pravilno primjenjuje prema preporuci proizvođača, nije vjerojatna pojava štetnih događaja osim početnog, ali reverzibilnog pečenja i/ili svrbeža. U predisponiranih žena, osobito ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili kod primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel također može uzrokovati nadraženost sluznice. Ako do toga dođe, prekinite primjenu ovog gela i suzdržite se od kasnijeg nastavka primjene.

Ako se gel pravilno primjenjuje, a simptomi se unatoč tome nisu ublažili, obratite se svom liječniku ili ljekarniku nakon najkasnije 12 dana neprekinute primjene. 

Čuvati izvan pogleda i dohvata djece, na sobnoj temperaturi (15 – 25 ⁰C). 

Sastojci

Voda, propilenglikol, hidroksipropilmetilceluloza, laktatna kiselina, natrijev laktat, kaprilil glikol, levulinska kiselina, glikogen, glicerol, natrijev levulinat, natrijev hidroksid, p-anisna kiselina Ne sadrži mirise, parabene ili konzervanse.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.