Kozmetika i higijena/Higijena i dezinfekcija/Dezinficijensi

Hamapharm Aseptic violet otopina 120 ml

Šifra: 00064519
Nedostupno Hamapharm

Aseptic Violet otopina je higijenski antiseptik s alkoholom namijenjen za ruke.

25,13 kn
25.13
PDV uključen u cijenu

Proizvod je trenutno nedostupan

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Aseptic Violet otopina je higijenski antiseptik s alkoholom namijenjen za ruke. Sadrži glicerol i D-pantenol koji djeluju njegujuće na kožu.  Ima baktericidno, fungicidno i virucidno djelovanje.

Brzo se upija i ugodnog je mirisa.

Prikladan je za upotrebu kod djece i odraslih. 

Upotreba

Aseptic Violet manju količinu otopine istisnuti na suhe ruke i utrljati u kožu ruku i zapešća te između prstiju sve dok se potpuno ne osuši (najmanje 30 sekundi).

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.