Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)
Šifra: 00050816

Hartikol 30 kapsula

Cijena
128,24 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)

Hartikol je dodatak prehrani na biljnoj bazi osmišljen za održavanje normalne razine kolesterola u krvi, a djelovanje temelji na ekstraktima fermentirane crvene riže i lista artičoke. Ne sadrže gluten, laktozu ili konzervanse.
Kolesterol je normalno prisutan u svakoj našoj stanici i nužan je za provedbu mnogih metaboličkih procesa, no kada je njegova razina u krvi povećana može postati rizičan faktor za razvoj kardiovaskularnih bolesti. U kapsuli se nalazi 10 mg monakolina K, koji doprinosi održavanju normalne koncentracije kolesterola u krvi, te ekstrakt lista artičoke.

Način primjene: uzeti 1 kapsulu dnevno nakon zadnjeg obroka s pola čaše tekućine.

Veličina pakiranja: 30 bezbojnih vegetabilnih kapsula.

Način čuvanja: čuvati na suhom mjestu, pri temperaturi do 25° C izvan dohvata male djece.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani, te je važno se pridržavati uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Korištenje proizvoda je predviđeno za odrasle osobe.

Upozorenja: Ako uzimate neke lijekove, savjetujte se s liječnikom prije uzimanja preparata. Ako ste alergični ili preosjetljivi na sastojke kapsula Hartikol, nemojte ih uzimati. Ne upotrebljavati za vrijeme trudnoće, dojenja ili ako uzimate lijekove za smanjenje masnoća u krvi (hipolipemike).

Zemlja porijekla: Hrvatska.

1 kapsula sadrži:
suhi ekstrakt fermentirane crvene riže (Monascus purpureus) do 335 mg
od toga monakolin K 10 mg
suhi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus L.) 155 mg

Sastojci: suhi ekstrakt fermentirane crvene riže (Monascus purpureus); suhi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus L.); maltodekstrin; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog podrijetla; kapsula: hidroksipropilmetilceluloza.

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.