Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

-30%
Dodaci prehrani / Za vitalnost i ljepotu / Koža, kosa, nokti

Iraltone AGA Vitamini za kosu 60 kapsula

Šifra: 00065989
Nedostupno Iraltone
Iraltone AGA Vitamini za kosu kaps.a'60
30,41 €
21,29 €
21.29
PDV uključen u cijenu
Želim da me obavijestite kada proizvod ponovno bude dostupan

Iraltone AGA je dodatak prehrani koji se koristi za pomoć prilikom kroničnog gubitka kose uzrokovanog hormonalnim problemima. Ovaj dodatak jača dlaku, održava gustoću kose i ima snažno antioksidativno djelovanje. Sastoji se od cinka, bakra, selena, vitamina C i E koji štite stanice kose od oksidativnih oštećenja i pomažu u održavanju kose u normalnom stanju. Iraltone AGA je bez glutena i bez laktoze.

Ovaj dodatak prehrani se preporučuje za osobe koje pate od akutnog ili sezonskog gubitka kose, oslabljene, tanke ili krhke kose, kao i za one koji imaju oslabljene i lomljive nokte. Također je koristan za osobe koje se ne pravilno hrane ili imaju loše prehrambene navike koje mogu utjecati na kosu. Iraltone AGA može se koristiti kao dodatak tretmanima protiv gubitka kose.

Bučino ulje u ovom dodatku cilja na enzim 5-alfa reduktazu koji je glavni faktor odgovoran za kroničnu alopeciju androgenog podrijetla. Osim toga, provodi protuupalno djelovanje. L-cistin je također sastojak ovog dodatka koji je neophodan za proizvodnju keratina, glavne komponente kose, osiguravajući točan rast i razvoj.

Skupina vitamina B (B1, B3, B5, B6, B8) sudjeluje u metabolizmu stanica i molekularnim reakcijama koje su neophodne za vitalnost i funkciju stanica. Antioksidativne aktivnosti vitamina C i E štite folikule kose i doprinose ljepoti kože. Minerali (cink, bakar i selen) su bitni sastojci za zdrav rast kose i imaju važne antiaging i antioksidativne aktivnosti.

Pakiranje ovog dodatka prehrani sadrži 60 kapsula, što je dovoljno za tretman od 2 mjeseca. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno.

Upotreba

Preporuka je da se uzme jedna kapsula svakog jutra uz čašu vode.

Sastojci

  • Bučino ulje: cilja enzim 5-alfa reduktazu, glavni faktor odgovoran za kroničnu alopeciju androgenog podrijetla. Provodi protuupalno djelovanje.
  • L-cistin: neophodan za proizvodnju keratina, glavne komponente kose, osiguravajući točan rast i razvoj.
  • Skupina vitamina B sastoji se od vitamina (B1, B3, B5, B6, B8) koji sudjeluju u metabolizmu stanica, sudjelujući u molekularnim reakcijama nužnim za vitalnost i funkciju stanica.
  • Antioksidativne aktivnosti vitamina C i E za zaštitu folikule i ljepotu kože.
  • Minerali (cink, bakar i selen) bitni sastojci za zdrav rast kose, sa važnim antiaging i antioksidativnim aktivnostima.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.