Početna Proizvodi Tegobe Muči me... Oči i leće Isopto Tears kapi za oči 0,5% 15 ml
Bezreceptni lijek
Tegobe / Muči me... / Oči i leće

Isopto Tears kapi za oči 0,5% 15 ml

Šifra: 2680
Raspoloživo

Isopto tears kapi za oči djeluju kao umjetne suze i koriste se kod poremećaja suhog oka ili osjećaja iritacije zbog oslabljenog suznog filma oka.

2,57 €
2.57
PDV uključen u cijenu

Ovaj proizvod je OTC lijek te se zakonski može podići i platiti isključivo u ljekarni.

Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas na
01 4870 224 ili [email protected]

Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

Isopto Tears kapi sadrži tvar pod nazivom hipromeloza koja djeluje kao umjetne suze. 

Primjena

Isopto Tears 0,5% kapi za oči namijenjene su za simptomatsko liječenje poremećaja suhog oka i iritacije uslijed smanjenog lučenja suza.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte liječnika ili ljekarnika.

Doziranje

Uvijek primijenite ovaj lijek točno onako kako je opisano u uputi o lijeku ili kako su Vam je rekao liječnik ili ljekarnik. Preporučena dnevna doza za odrasle i djecu su 1-2 kapi u svako oko 3-4 puta na dan ili prema preporuci liječnika.

Ako se iritacija u oku ne poboljša ili se pogorša nakon 3 dana, potrebno je prekinuti primjenu lijeka i obavijestiti liječnika. 

Za pravilno ukapavanje, pročitajte Uputu o lijeku ili upitajte svog ljekarnika.

Napomene i mjere opreza

Primjenu lijeka potrebno je odmah prekinuti u slučaju pojave bilo kojeg znaka preosjetljivosti. Ako primijetite glavobolju, bol u oku, crvenilo koje ne prestaje ili promjene vida, odmah se obratite svom liječniku ili ljekarniku.

Isopto Tears kapi za oko sadrže benzalkohnijev klorid. Meke leće mogu apsorbirati benzalkonijev klorid i pritom promijeniti boju pa je potrebno ukloniti kontaktne leće iz oka prije primjene ovih kapi za oko.

Nakon primjene kapi, pričekati 15 minuta prije ponovnog stavljanja leća u oko.

Ako koristite i druge kapi ili masti za oko, pričekajte najmanje 5 minuta između primjene svakog lijeka. Masti za oko trebaju se primijeniti zadnje.

Pomoćne tvari

Natrijev citrat, natrijev hidrogenfosfat bezvodni, natrijev dihidrogenfosfat hidrat, natrijev klorid, benzalkonijev klorid i pročišćena voda.

Čuvanje

Čuvati izvan dohvata djece. Čuvajte na temperaturi ispod 25°C.

Lijek se ne smije primjenjivati nakon isteka roka valjanosti istaknutog na pakiranju. Nakon prvog otvaranja bočice, rok valjanosti lijeka iznosi 4 tjedna.

Upute o lijeku

Isopto Tears kapi za oči 0,5% 15 ml

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.