Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / Higijena i dezinfekcija / Oralna higijena

Jordan Easy Slide zubni konac 25 m

Šifra: 00063105
Raspoloživo Jordan

Glatki zubni konac s dodatkom zubne paste za detaljno čišćenje i najužih interdentalnih prostora.

4,03 €
|
30,38 kn
30.38
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Glatki zubni konac s dodatkom zubne paste za detaljno čišćenje i najužih interdentalnih prostora. Konac je izrađen od snažnih teflonskih vlakana, navošten je i ima glatku i svilenu teksturu koja omogućuje jednostavniji prihvat i prolaženje kroz najuže interdentalne prostore. Dodatak zubne paste i fluorida pridonosi boljoj zaštiti od karijesa te ostavlja osjećaj svježine u ustima. Proizvod je primjeren za osobe osjetljivih zuba i desni.

Upotreba

Otkinuti primjerenu količinu zubnog konca i namotati ga oko oba kažiprsta kako bi palcima mogli kontrolirati kretanje konca.

Sitnim potezima konac nježno uvesti u interdentalni prostor i očistiti zubne naslage.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.