Početna Proizvodi Kozmetika i higijena Higijena i dezinfekcija Oralna higijena Jordan Green Clean zubni konac na držaču 6 nastavka

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / Higijena i dezinfekcija / Oralna higijena

Jordan Green Clean zubni konac na držaču 6 nastavka

Šifra: 00063104
Raspoloživo Jordan

Alternativan izbor naspram klasičnog konca za zube. Specifičan dizajn omogućuje jednostavnije čišćenje interdentalnih prostora čak i na teže dostupnim mjestima.

3,36 €
|
25,31 kn
25.31
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Zubni konac na držaču je alternativan izbor naspram klasičnog zubnog konca. Njegov specifičan dizajn omogućuje jednostavnije čišćenje interdentalnih prostora čak i na teže dostupnim mjestima u usnoj šupljini. Držač je izrađen od 100% reciklirane plastike, a zubni konac je napravljen od veganski prihvatljivih sastojaka.

Pakiranje sadrži jedan držač i šest zamjenskih nastavaka za zubni konac.

Upotreba

Luk s koncem umetnuti u urez na vrhu držača. Konac polako i nježno uvesti u interdentalni prostor i sitnim potezima očistiti naslage na bočnim stranama zubi. Nakon upotrebe konac isprati vodom.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.