Početna Proizvodi Ortopedija i uređaji Obuća Kopitarna klompe 2202 bijele broj 41

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Ortopedija i uređaji / Obuća

Kopitarna klompe 2202 bijele broj 41

Šifra: 00023522
Raspoloživo Kopitarna

Anatomske klompe primjerene za radnu upotrebu te pridonose zaštiti od ozljeda, mikrobioloških utjecaja i infekcija stopala.

45,13 €
|
340,01 kn
340.01
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Anatomske klompe primjerene za radnu upotrebu. Pridonose zaštiti od ozljeda i mikrobioloških utjecaja te zaštiti od stvaranja infekcija.

Potplat klompe je izrađen od laganog i mekanog drveta koji omogućuje stopalu da diše. Hodna površina sastoji se od mekanog poliuretana koji ima ulogu u ublažavanju intenziteta koraka. Cijela klompa spojena je čeličnim zakovicama i spajalicama.

Dolazi u nekoliko zanimljivih uzoraka i boja primjerenih za žene i muškarce.

Klompe imaju certifikat EN ISO 20347:2012 i zaštitnu kategoriju 2, OB, SRC, E.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.