Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Magistar Pablo daruje

Ljekarne Pablo i PIP daruju vam paket proizvoda pripremljenih na prirodnim bazama s medom ili propolisom, bez umjetnih bojila i parabena.

SADRŽAJ NAGRADNIH PAKETA

Svaki paket sadrži: Farmakol Dermapip kremuFarmakol Dermapip plus kapi i Farmakol Lip balm Honey.

Dermapip krema
Intenzivna umirujuća i regenerativna krema namijenjena oštećenoj koži sa suhim lezijama. Aktivni sastojci Dermapip kreme djeluju tako da preveniraju sekundarnu infekciju, umiruju upalni proces, poboljšavaju regeneraciju kože i proizvodnju kolagenih vlakana. Krema se posebno preporučuje kod manjih ogrebotina, preventivno i terapijski kod strija, za njegu kože na pregibima i naborima te kod pelenskog osipa. Nakon izlaganja suncu, vjetru i hladnoći obnavlja stanice kože, a ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone i parafine! Zbog svog prirodnog sastava namijenjena je trudnicama, bebama, djeci i odraslim osobama.

Dermapip plus kapi
Propolis s ekstraktom nevena i uljem čajevca pomaže kod upaljene i oštećene kože, te potiče zacjeljivanje. Umiruje upalne procese, obnavlja nadraženu kožu, umanjuje pojavu gljivičnih oboljenja kože i poboljšava kožu sklonu aknama.

Lip balm Honey
Zahvaljujući aktivnim sastojcima balzam ima zaštitno, umirujuće i regenerativno djelovanje. Hrani i njeguje kožu usana, te štiti od vanjskih utjecaja. SPF 15 osigurava kvalitetnu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Med, ekstrakt nevena i pantenol umiruju, hidratiziraju i štite kožu usana od isušivanja. Ulje avokada i badema, shea i kakao maslac dodatno hrane i njeguju.

KAKO OSVOJITI NAGRADNI PAKET?

Kako biste osvojili nagradni paket, zatražite u svojoj ljekarni Pablo besplatan primjerak časopisa “Ljekarna za mene” u kojem ćete pronaći Nagradni upitnik. Trebate zaokružiti točne odgovore na sva tri pitanja Nagradnog upitnika, upisati svoje podatke te ispravno popunjen list otkinuti ili izrezati pa ubaciti na za to predviđeno mjesto u Pablo ljekarni. Nakon toga trebate samo čekati izvlačenje i obavijest o dobitnicima.

NAGRADNI UPITNIK

Zaokružite slovo ispred odgovora za koji smatrate da je točan, a zatim upišite svoje podatke kako bi vas Pablo ljekarnici mogli kontaktirati u slučaju dobitka. Odrežite ili otkinite list te ga ubacite u za to predviđeno mjesto u Pablo ljekarni ili ga predajte vašoj Pablo magistri.

Izvlačenje vas čeka u četvrtak, 30. 01. 2018.u 12:00 h u svim Pablo ljekarnama, a prisustvovati izvlačenju možete i osobno u Pablo ljekarni u kojoj predajete Nagradni upitnik.


PITANJE 1

Farmakol Dermapip krema vašoj koži omogućuje…

a) Savršen peeling kože
b) Samotamnjenje kože
c) Obnavljanje kože i poticanje proizvodnje kolagenskih vlakana


PITANJE 2

Farmakol Dermapip plus kapi sadrže ekstrakt koje poznate biljke?

a) Ruže
b) Nevena
c) Hamamelisa


PITANJE 3

Farmakol Lip balm Honey sadrži dva ulja koja hrane i njeguju
vaše usne. Koja?

a) Ulja avokada i badema
b) Ulje kikirikija
c) Ulje suncokreta


VAŠI PODACI

IME I PREZIME

ADRESA

E-MAIL

BROJ MOB. ILI TEL.

HVALA NA SUDJELOVANJU I SRETNO!

Vaša privatnost je važna! Ovi podaci neće biti korišteni u drugu svrhu, osim obavijesti u slučaju dobitka, niti će biti dijeljeni trećim stranama.