Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Magistar Pablo i Curaprox daruju

Curaprox je švicarski brend visoko kvalitetnih i vrhunski izrađenih proizvoda za održavanje učinkovite i potpune oralne higijene.

Sadržaj nagradnog paketa

Curaprox CS 5460 “ultra soft” četkica za zube na svojoj glavi ima 5.460 gusto raspoređenih tankih CUREN® vlakana koja sprječavaju oštećenja desni i učinkovito čiste nakupljeni plak na zubima, pa čak i iz kritičnih mjesta uz rub desni. Mala i kompaktna glava četkice omogućuje jednostavan pristup svim mjestima u ustima, a osmerokutni držač omogućava savršeno držanje četkice pod pravim kutom za učinkovito četkanje.

Zubna pasta Curasept ADS® 705 sadrži 0,05 % klorheksidina (CHX) i 0,05 % fluorida za sprječavanje nastanka zubnih naslaga te sustav ADS® (Anti-Discoloration System) koji znatno smanjuje mogućnost obojenja zubi. Curasept ADS® pasta ne sadrži umjetno pjenilo NLS (natrij lauril sulfat) koje često uzrokuje iritacije oralne sluznice, kao i nastanak afti. Prikladna je za svakodnevno korištenje i preporučuje se korisnicima zubnih proteza ili fiksnih ortodontskih aparata, osobama sa zubnim implantatima i onima koji imaju poteškoća s međuzubnim tkivom.

Parodontalni gel Curasept ADS® 350 sadrži 0,5 % klorheksidina (CHX) za intenzivno sprječavanje nastanka zubnih naslaga i sustav ADS® (Anti-Discoloration System) koji znatno smanjuje zubna obojenja. Gel ne sadrži umjetno pjenilo NLS i alkohol te ne isušuje sluznicu usne šupljine. Prikladan je kao pomoćno sredstvo kod osoba s parodontalnim problemima, korisnicima zubnih proteza i ortodontskih aparata, kao i osobama s implantatima. Preporučuje se do tjedan dana primjene gela.

Curaprox međuzubne četkice CPS „prime“ 06 i 08 uklanjaju zubne naslage iz međuzubnog prostora gdje ih četkica za zube ne može dosegnuti. Sadrže tanku i izdržljivu kiruršku žicu CURAL® što ih čini učinkovitima i nježnima. CPS međuzubne četkice ispunjavaju cijeli međuzubni prostor i dovoljno ih je provući samo jednom kroz svaki međuzubni prostor, bez rizika od ozljeda. Prikladne su i za čišćenje vrlo uskih međuzubnih prostora.

 

KAKO OSVOJITI NAGRADNI PAKET?

Kako biste osvojili nagradni paket, trebate zaokružiti točne odgovore na sva tri pitanja Nagradnog upitnika, upisati svoje podatke te ispravno popunjen list otkinuti ili izrezati pa ubaciti na za to predviđeno mjesto u Pablo ljekarni. Nakon toga trebate samo čekati izvlačenje i obavijest o dobitnicima.

Nagradni upitnik

Zaokružite slovo ispred odgovora za koji smatrate da je točan, a zatim upišite svoje podatke kako bi vas Pablo ljekarnici mogli kontaktirati u slučaju dobitka.
Odrežite ili otkinite list te ga ubacite u za to predviđeno mjesto u Pablo ljekarni ili ga predajte vašoj Pablo magistri.
Izvlačenje vas čeka u 30. 1. 2019. (srijeda), u 12:00h u svim Pablo ljekarnama, a prisustvovati izvlačenju možete i osobno u Pablo ljekarni u kojoj predajete Nagradni upitnik.


PITANJE 1

Zubna četkica Curaprox CS 5460 na svojoj maloj glavi ima:

a) 1.560 vlakana
b) 3.960 vlakana
c) 5.460 vlakana


PITANJE 2

Curasept ADS® 705 zubna pasta sadrži:

a) alkohol
b) klorheksidin i fluoride
c) natrij lauril sulfat


PITANJE 3

Koji postotak sastojka klorheksidina (CHX)
sadrži parodontalni gel Curasept ADS® 350?

a) 0,05%
b) 0,5%
c) 0,35%


VAŠI PODACI
IME I PREZIME
ADRESA
E-MAIL
BROJ MOB. ILI TEL.

HVALA NA SUDJELOVANJU I SRETNO!


Vaša privatnost je važna! Ovi podaci neće biti korišteni u drugu svrhu, osim obavijesti u slučaju dobitka, niti će biti dijeljeni trećim stranama.