Početna Proizvodi Kozmetika i higijena (Dermo)kozmetika Njega tijela Molusk otopina za kožu za liječenje infekcije Molluscum contagiosum 3g

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / (Dermo)kozmetika / Njega tijela

Molusk otopina za kožu za liječenje infekcije Molluscum contagiosum 3g

Šifra: 00054926
Raspoloživo Pierre Fabre

Molusk otopina 10%-tnog kalijevog hidroksida za kožu za liječenje infekcije Molluscum contagiosum.

25,14 €
|
189,41 kn
189.41
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Molusk otopina 10%-tnog kalijevog hidroksida za kožu za liječenje infekcije Molluscum contagiosum.

Upotreba

Primijeniti jednom na dan ili po uputi liječnika. Ponavljajte primjenu svaki dan dok se ne pojavi crvenilo, nadraženost i oteklina na bazi lezije (otprilike 4-6 dana), a zatim prekinite primjenu i nemojte više primjenjivati otopinu na ovu leziju. 

Nakon upale infekcija nestaje tijekom sljedećih 2-5 tjedana. Ako ne dođe do upale, nastaviti s primjenom proizvoda na leziju dok se upala ne pojavi. Nemojte primjenjivati na upaljeno područje jer može doći do nastanka ulceracija. Ne primjenjujte otopinu na istu leziju dulje od 10 uzastopnih dana. Ako preskočite jedan dan, nemojte primijeniti dva puta slijedeći dan. Ponavljajte primjenu samo jednom dnevno dok lezija ne poprimi crvenu boju.

Napomene

Korozivno i kauterizirajuće sredstvo. Primjenjivati kod djece mlađe od dvije godine isključivo ako vas liječnik uputi. Ne nanositi na tanku i osjetljivu kožu sluznica i oko očiju. Ne koristiti blizu očiju, ne progutati, ne preporučuje se primjena na licu. Ne primjenjivati ako je Molluscum contagiosum inficiran. Ne primjenjivati na nadraženoj ili upaljenoj koži te na koži s crvenilom ili znakovima upale. Ne primjenjivati na koži na kojoj je vidljivo neko neuobičajeno stanje.

Nije primjereno za dijabetičare jer oboljelo područje možda neće zacijeliti jednako brzo ili potpuno. Nemojte primjenjivati ako ste alergični na neki od sastojaka. Ako dojite, ne primjenjivati na dijelovima tijela koji dolaze u kontakt s dojenčetom.

Primjena može uzrokovati svrbež, nadraženost ili žarenje koje kratko traju. Može doći do hiper ili hipopigmentacije nakon što liječenje završi. Takve promjene će spontano nestati.

Ako dođe do slučajnog dodira otopine:

• s očima - odmah isperite s mnogo vode tijekom 15 minuta i potražite liječničku pomoć.
• sa zdravom kožom - odmah isperite s mnogo vode.

Ne trljajte oči ili sluznice ako je proizvod došao u dodir s vašim prstima. Odmah operite ruke.

Čuvati izvan dosega djece. Izbjegavati dodir s odjećom ili drugim materijalima kojima lužine mogu štetiti.

Bočicu treba baciti četiri tjedna nakon prvog otvaranja. Ovaj proizvod se ne smije bacati u otpadne vode ili komunalni otpad. Odnesite ga u lokalnu ljekarnu koja će ga na siguran način zbrinuti.

Kako primjenjivati proizvod?

Proizvod mora primjenjivati samo odrasla osoba.

Djeca ne smiju rukovati proizvodom ili ga dirati rukama nakon što ga je odrasla osoba primijenila.

1. Korak: Primjena

  • Odvijte poklopac bočice i umetnite aplikator u obliku štapića.
  • Izvadite navlaženi štapić aplikatora i nanesite proizvod nježno dodirujući po svakoj leziji vrhom četkice što je pažljivije moguće (izbjegavajte dodirivati zdravu kožu oko lezije jer ćete time uzrokovati nadraženost).
  • Upozorenje: nemojte dopustiti da tekućina dođe u dodir sa zdravom kožom ili nekom drugom površinom (odjećom, osjetljivim površinama itd.) jer se radi o korozivnom sredstvu.

2. Korak: Pričekajte jednu do dvije minute (sušenje)

  • Nakon što ste proizvod nanijeli dodirujući četkicom, pustite da se suši 1 ili 2 minute.
  • Pazite da djeca ne diraju tretirane dijelove dok se proizvod suši.

3. Korak: Uklonite (isperite)

  • Kad se osuši, isperite područje vodom (pomoću namočene gaze) kako biste uklonili ostatke proizvoda i operite ruke s puno vode.

Uzastopna ponovna primjena: Ponavljajte gornje korake.

Za daljnje primjene proizvod se može čuvati s pričvršćenim aplikatorom.

Prekinite liječenje čim opazite nadraženost, crvenilo ili oteklinu. To ukazuje da je liječenje završeno. Ipak, trebat ćete pričekati nekoliko tjedana da lezija nestane.

Kako bi se spriječila superinfekcija, važno je da liječene lezije ne grebete i ne dirate sve dok potpuno ne nestanu.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.