Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Dodaci prehrani / Probiotici i prebiotici / Dječji probiotici

Normia baby kapi 10 ml

Šifra: 00050989
Raspoloživo Normia

Normia baby kapi su probiotičke kapi za bebe od prvog dana života. Sadrže najbolje istražene sojeve. Kod grčeva, proljeva, antibiotika i za jačanje imunološke obrane.

11,94 €
|
89,94 kn
89.94
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Normia baby kapi su probiotičke kapi namijenjene za bebe od najranije dobi.

Sadrže odabrane kulture Lactobacillus rhamnosus, LGG® i Bifidobacterium, BB-12™, najbolje istražene sojeve za primjenu kod dojenčadi koji su prisutni u majčinu mlijeku i nastanjuju crijeva u prvim mjesecima života.

Ne sadrži gluten i alergene. Ima najviši stupanj čistoće i kvalitete.

Upotreba

Primjena se preporučuje kod dojenačkih grčeva, proljeva, primjene antibiotika te općenito za jačanje imunološke obrane crijeva kao i cijelog organizma. Dnevna doza je šest kapi.

Proizvod je pogodan i za veću djecu i trudnice.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.