Predviđeno vrijeme korištenja: 15 dana

Zaboravite kalendar i kalkulator. Za vas smo izračunali predviđeno vrijeme korištenja proizvoda ako ga uzimate u maksimalnoj preporučenoj dozi.

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Dodaci prehrani / Probiotici i prebiotici / Probavne smetnje

Normia za crijevnu mikrofloru 15 kapsula

Šifra: 00036550
Raspoloživo Normia

Normia kapsule sadrži posebno odabrane bakterijske kulture u količini od minimalno 1 milijardu živih bakterija sposobnih za obnovu crijevne mikroflore. Za djecu i odrasle.

7,39 €
|
55,69 kn
55.69
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Normia kapsule su dodatak prehrani koji sadrži posebno odabrane bakterijske kulture Lactobacillus rhamnosus, LGG® i Bifidobacterium, BB-12™ u količini od minimalno 1 milijardu živih bakterija sposobnih za umnožavanje i obnovu crijevne mikroflore.

Namijenjene su djeci i odraslima u stanjima poremećene crijevne mikroflore ili tijekom terapije antibioticima.

Kad se uzima s antibioticima napraviti razmak od najmanje tri sata.

Preporučuje se kontinuirano uzimanje barem dva tjedna.

Upotreba

Za djecu od 6 do 12 godina: dvije kapsule na dan, a potom nastaviti s jednom kapsulom na dan tijekom najmanje dva tjedna.

Za odrasle i djecu stariju od 12 godina: dvije do tri kapsule na dan, a potom nastaviti s jednom kapsulom na dan tijekom najmanje dva tjedna.

Za vrijeme primjene antibiotika, uzimati dvije kapsule dnevno tijekom antibiotske terapije i tjedan dana nakon završetka iste.

Kapsule popiti tijekom ili nakon jela.

Ako pijete više kapsula na dan, popiti ih u razmaku od dva do tri sata. 

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.