Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Normia, cjelovito rješenje za tretiranje proljeva

Normia Stop sa želatinskim tanatom novi je proizvod u liniji Normia, namijenjen je za smanjenje simptoma akutnog proljeva.

Proizvod dolazi u obliku vrećica i kapsula, a svojom učinkovitošću te brzinom djelovanja izvrsno nadopunjuje liniju Normia proizvoda, koja sada zaista nudi cjelovito rješenje za akutni proljev, u tri povezane faze.

FAZA 1: NORMIA STOP
SMANJUJE UČESTALOST I TRAJANJE PROLJEVA

NORMIA STOP sadrži mukoprotektivnu supstancu nove generacije, želatinski tanat, koji stvara zaštitni film na crijevnoj sluznici, štiti čvrste veze između epitelnih stanica te tako sprječava prodor patogena i ostalih štetnih tvari koje vode upalnom procesu i dijareji. Klinički dokazano djeluje unutar 12 sati, smanjujući učestalost i trajanje epizoda proljeva. Važno je istaknuti da je potpuno sigurna čak i za djecu mlađu od tri godine, obzirom da se ne apsorbira i ne utječe na motilitet crijeva. Doziranje je jednostavno, sadržaj vrećice stane u žličicu, a okus je neutralan.

FAZA 2: NORMIA REHIDRO – Novo! Stiže u ljekarne početkom 2019. godine
SPRJEČAVA DEHIDRACIJU I NADOKNAĐUJE ELEKTROLITE

NORMIA REHIDRO, 10 vrećica rehidracijske soli, svojim sastavom prate svjetske pedijatrijske smjernice, a dodatak cinka pomoći će bržem oporavku organizma. Bez konzervansa, umjetnih bojila ili sladila.

FAZA 3: NORMIA LGG® I BB-12™
OBNAVLJA CRIJEVNU MIKROFLORU I VRAĆA ORGANIZAM U RAVNOTEŽU

Normia kapi, vrećice i kapsule već su dobro poznati proizvodi sa ekskluzivnom kombinacijom znanstveno podržanih sojeva LGG® i BB-12™ za uspostavu zdrave ravnoteže crijevne mikroflore. Važno je napomenuti da spomenuti sojevi imaju sinergistički učinak, a njihova deklarirana količina u dnevnoj dozi ostaje stabilna sve do isteka roka valjanosti zahvaljujući naprednom proizvodno-tehnološkom procesu koji podrazumijeva korištenje krioprotektanata. Krioprotektanti osiguravaju stabilnost i preživljenje bakterijskih stanica kroz želučanu kiselinu i žučne soli zadržavajući aktivnost i probiotski potencijal.