Početna Proizvodi Tegobe Muči me... Nos i uho Normison sprej za uho 10 ml

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Tegobe / Muči me... / Nos i uho

Normison sprej za uho 10 ml

Šifra: 00048885
Raspoloživo

Normison sprej za uho koristi se kao prevencija i popratna terapija kod upale vanjskih zvukovoda, posebno kod čestog i dugotrajnijeg kontakta s vodom.

10,49 €
|
79,00 kn
79.00
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Normison sprej za uho koristi se kao prevencija i popratna terapija kod upale vanjskih zvukovoda, posebno kod čestog i dugotrajnijeg kontakta s vodom (npr. nakon kupanja, tuširanja, plivanja i ronjenja). 

Prevelika vlaga i visoke (alkalne) pH vrijednosti pospješuju upalu vanjskog zvukovoda. Uklanjanje vlage je važna mjera za sprječavanje upale, osobito nakon intenzivnog kontakta s vodom.

Normison sprej za uho može se koristiti u trudnoći i tijekom dojenja. Normison sprej za uho namijenjen je za odrasle osobe i djecu stariju od tri godine.

Upotreba

Nakon kupanja, tuširanja, plivanja i ronjenja (u slatkoj ili slanoj vodi) pritiskom na raspršivač preporučuje se raspršiti:

  • dva do tri potiska spreja kod odraslih osoba
  • jedan do dva potiska spreja kod djece.

Ostaviti sprej da djeluje 20 do 30 sekundi, držeći pritom glavu nagnutu u stranu. Nakon toga ispraviti glavu i obrisati suvišak tekućine. Preostalu tekućinu u zvukovodu ostaviti da ispari. Postupak ponoviti na drugom uhu.

Normison sprej za uho upotrebljava se zagrijan na temperaturu tijela.

Ako u zvukovodu ima ušne masti, nakupina mrtvih stanica kože i drugih naslaga, prije primjene Normison spreja za uho preporučuje se čišćenje vanjskog zvukovoda Cerustop uljem za čišćenje uha.

Upozorenja

Ne primjenjivati ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak.

Ne koristiti kod perforiranog bubnjića (rupa u bubnjiću).

Normison sprej za uho nije lijek!

Kod bolova u uhu obavezno treba zatražiti pomoć liječnika! Zvukovodi se ne smiju mehanički čistiti niti zatvarati vatom.

Normison sprej za uho kod blage nadraženosti vanjskog zvukovoda može izazvati osjećaj peckanja.

Nemojte gutati Normison sprej za uho ili ga ukapavati u oči!

Normison sprej za uho čuvati izvan dohvata male djece! Bočicu Normison spreja za uho čuvati zatvorenu.

Sastojci

Izopropilni alkohol, voda, octena kiselina i dekspantenol.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.