Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)
Šifra: 00040290

Nosi aspirator za nos

Cijena
155,22 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)

Nosi set brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosne šupljine. Ne sadrži BPA (bisfenol A). Njegov oblik je idealan za dojenčad i malu djecu. Može se spojiti na bilo koji kućni usisavač. Nosi set sadrži dva nastavka za čišćenje (za djecu od 0 do 6 mjeseci i djecu iznad 6 mjeseci starosti) te četkicu za čišćenje nastavka.

Uporaba: Spojite širi nastavak aspiratora na cijev usisavača. Uključite vakumski čistač i namjestite jačinu usisavanja. Prislonite uži nastavak aspiratora uz nos djeteta. Preporučuje se tijekom usisavanja sekreta vršak aspiratora staviti sa strane nosne šupljine, položeno prema dolje jer se sekret zbog svoje težine sakuplja u dnu nosne šupljine. Zbog vakumskog učinka sekret će se spustiti u spremnik aspiratora. Postupak se može ponoviti nekoliko puta uz prekide. Nosi set se može koristiti kod dojenčadi, male djece kao i u odraslih. Plastični dijelovi i silikonska cjevčica aspiratora otporni su na toplinu. Prije i nakon svake uporabe isperite ga u vreloj vodi. Kod čišćenja rastavite uži nastavak od spremnika zbog boljeg učinka. Nakon sušenja čuvajte ga sastavljenog na čistom i suhom mjestu. Ne sterilizirajte ga u mikrovalnoj pećnici. Snaga usisavanja ne uzrokuje oštećenje nosne mukozne membrane.

Dodatan oprez pri korištenju ovog uređaja potreban je u slučaju postojanja ranica u nosu te ako je dijete sklono čestim krvarenjima iz nosa ili ima kroničnu hemofiliju.

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.