Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Mame i djeca/Oprema za bebe i djecu

Nosi aspirator za nos

Šifra: 00040290
Raspoloživo Nosi

Nosi aspirator za nos brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosne šupljine

155,22 kn
155.22
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Nosi set brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosne šupljine. Ne sadrži BPA (bisfenol A). Njegov oblik je idealan za dojenčad i malu djecu. Može se spojiti na bilo koji kućni usisavač.

Nosi set sadrži dva nastavka za čišćenje (za djecu od 0 do 6 mjeseci i djecu iznad 6 mjeseci starosti) te četkicu za čišćenje nastavka.

Upotreba

Spojite širi nastavak aspiratora na cijev usisavača. Uključite vakumski čistač i namjestite jačinu usisavanja. Prislonite uži nastavak aspiratora uz nos djeteta.

Preporučuje se tijekom usisavanja sekreta vršak aspiratora staviti sa strane nosne šupljine, položeno prema dolje jer se sekret zbog svoje težine sakuplja u dnu nosne šupljine. Zbog vakumskog učinka sekret će se spustiti u spremnik aspiratora. Postupak se može ponoviti nekoliko puta uz prekide.

Nosi set se može koristiti kod dojenčadi, male djece kao i u odraslih. Plastični dijelovi i silikonska cjevčica aspiratora otporni su na toplinu. Prije i nakon svake uporabe isperite ga u vreloj vodi. Kod čišćenja rastavite uži nastavak od spremnika zbog boljeg učinka.

Nakon sušenja čuvajte ga sastavljenog na čistom i suhom mjestu. Ne sterilizirajte ga u mikrovalnoj pećnici. Snaga usisavanja ne uzrokuje oštećenje nosne mukozne membrane.

Dodatan oprez pri korištenju ovog uređaja potreban je u slučaju postojanja ranica u nosu te ako je dijete sklono čestim krvarenjima iz nosa ili ima kroničnu hemofiliju.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.