Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)

O nama

Pablo - prava ljekarna za mene

Pablo ljekarne prepoznatljivi su lanac kojeg čini webshop i 30 ljekarni smještenih diljem Hrvatske.
Nastojimo biti tamo gdje ste vi – tamo gdje smo najpotrebniji!

Već dugi niz godina radimo, stvaramo i napredujemo kako bismo svojim pacijentima i kupcima omogućili uvijek najbolju ljekarničku skrb te učinili dostupnima vrhunske proizvode i usluge uz najstručniju savjetodavnu uslugu. Odnose s pacijentima, kupcima i partnerima izgradili smo na međusobnom poštovanju i povjerenju, a slijedeći ovu jedinstvenu viziju izrasli smo u tvrtku koja broji više od 155 zaposlenika.

Cilj našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, proaktivnog i personaliziranog pristupa krajnjem koriniku kojem pomažemo u prevenciji i rješavanju zdravstvenih, ali i životnih problema.
Povjerenje, sigurnost, stručnost, diskrecija, suosjećanje, potpuna posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takva pristupa.

Uz iskusan i motiviran tim, stalnim ulaganjem u edukaciju i nova znanja, vjerujemo kako svojim korisnicima i partnerima možemo pružiti ono što i zaslužuju – izvrsnost ponude i najvišu kvalitetu usluge!
Radujemo se novim izazovima koji nas čekaju i spremni smo dati sve od sebe kako bi svaki pacijent, kupac, partner ili suradnik i dalje s punim povjerenjem mogao reći – Pablo, to je prava ljekarna za mene.

Pablo u brojkama:

Ime tvrtke:
Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost “ Ljekarna Pablo”

Sjedište:
Pulac 4a, 51 000 Rijeka

Sjedište uprave:
Šarengradska 4a, 10 000 Zagreb

Godina osnutka:
Ljekarna Pablo osnovana je 1999. godine kao Ustanova za ljekarničku djelatnost

Broj ljekarni:
30 ljekarni

Broj zaposlenih:
155 zaposlenika

Integracija:
Ljekarna Pablo dio je JGL Grupe

Pablo jučer i danas

U korak s vremenom

Ljekarne Pablo osnovao je Jadran galenski laboratorij 1999. godine kao Ustanovu za ljekarničku djelatnost koju su sačinjavale dvije ljekarne – ljekarna u Podsusedu i ljekarna u Dubravi, na Poljanicama. Slijedeći vaše potrebe i osluškujući tržište, broj naših ljekarni je rastao iz godine u godinu, te ih danas brojimo 30. U želji da vrhunski proizvodi i stručna usluga budu dostupni što većem broju građana i partnera, naše su ljekarne dostupne kako u većim gradovima, tako i u manjim mjestima.

Naše ljekarne imaju izuzetno dobru međusobnu povezanost ljekarničkih jedinica kao i povezanost ljekarni s računovodstvenim odjelom što uvelike ubrzava i olakšava procese, a sve to zahvaljujući vrhunskom informatičkom sustavu kojeg od samih početaka koristimo u svom poslovanju.

Danas u Pablo ljekarnama možete pronaći širok spektar proizvoda i usluga: izdajemo lijekove na recept uz stručno savjetovanje o primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, izdajemo ortopedska pomagala na doznake, naručujemo uvozne lijekove, nudimo široku ponudu vitaminsko-mineralnih, biljnih, homeopatskih i pripravaka na bazi meda, kozmetike i dermokozmetike, dječje kozmetike, široku paletu proizvoda za njegu kose i vlasišta, proizvode za sve vrste leća, proizvode za oralnu higijenu, medicinska pomagala za kućnu uporabu (tlakomjeri, inhalatori, aparati za mjerenje šećera u krvi i dr.), medicinsku odjeću, ortopedsku obuću, proizvode iz dječjeg programa kao i razne proizvode za njegu.

Stručnost, personalizirani pristup, proaktivna fleksibilnost, poštovanje i timski duh vrijednosti su koje nas vode u budućnost s puno optimizma kako bismo uz vas i za vas, napredovali i kreirali bolju kvalitetu života.

Principi poslovanja

Sinergija znanja i suosjećanja

Osnovni principi koje slijedimo u svom poslovanju su jasna vizija kamo želimo ići i koji su nam ciljevi, temeljito promišljena misija o tome što želimo ponuditi te osnovne vrijednosti koje nas usmjeravaju k zacrtanim ciljevima.

VIZIJA 

Želimo biti prepoznati kao referentno mjesto za zdravstvenu edukaciju, zdravstvenu prevenciju i liječenje u Republici Hrvatskoj. U svakoj od naših ljekarni pružit ćemo cjelovit i personaliziran pristup zdravlju.

MISIJA 

Prevencija i rješavanje zdravstvenih i životnih problema svojih krajnjih korisnika uz holistički pristup. Proaktivno, fleksibilno i s puno suosjećanja pružiti svoja stručna znanja i usluge na raspolaganje pacijentima i kupcima, partnerima i suradnicima.

 

Vrijednosti

Stručnost je jedan od glavnih ciljeva kojima motiviramo zaposlenike, pri tome postavljajući visoke standarde. Zaposlenici kontinuirano i predano nadopunjavaju svoja znanja i informiranost te tako osiguravaju cjelovitu uslugu krajnjem korisniku, a mi činimo sve kako bi svojim zaposlenicima osigurali potrebne alate koji će im omogućiti pružanje najkvalitetnije moguće usluge. Kontinuirano procjenjujemo i mjerimo kvalificiranost svojih zaposlenika te postavljamo izazovne ciljeve u nadogradnji osobnih kompetencija, znanja i vještina.

Personalizirani pristup drugi je stup koji odražava naše temeljne vrijednosti. U svakodnevnom poslovanju potičemo konstruktivan dijalog i osoban pristup. Naši su zaposlenici na raspolaganju za izražene, ali i neizražene potrebe i očekivanja krajnjih korisnika. Toplina, iskrenost i osobni kontakt krase svaku ljudsku interakciju pa svaki naš zaposlenik sluša i onda kada mu se nitko ne obraća. Duboko poštovanje prema pacijentima i kupcima odražava se u našem pristupu, komunikaciji, načinu na koji rješavamo probleme i načinu na koji slavimo uspjehe. Svakom našem pacijentu i kupcu osiguravamo korištenje najboljih usluga, ali još i važnije – sudjelovanje u njihovom kreiranju.

Proaktivna fleksibilnost naše organizacije omogućuje nam da budemo spremni prilagoditi se specifičnom trenutku. Biti fleksibilan i samoinicijativan ključne su odlike koje nastojimo integrirati u svoje poslovanje. Njegujemo kulturu suradnje i otvorenosti za promjene. Činimo sve da uistinu razumijemo svoje pacijente u svakom trenutku. U svakom kontaktu s krajnjim korisnicima analiziramo njihove emocionalne reakcije, individualno prilagođavamo svoje usluge i stvaramo pozitivno ozračje. Povjerenje pacijenata, kupaca i suradnika je mjera našeg uspjeha.

Poštovanje i timski duh prisutni su u svakoj interakciji unutar Ljekarne Pablo. Znanje, informacija i vještine razmjenjuju se na svim razinama jer je nesebičnost primarno načelo ponašanja u našem timu. Cijenimo različita razmišljanja i njegujemo okruženje u kojemu se svatko može osjećati prihvaćeno i dobrodošlo. Optimistično promišljamo zajedno, donosimo odluke u kojima je svako mišljenje uvaženo i djelujemo timski u savršenoj sinergiji.

Stručnost, personalizirani pristup, proaktivna fleksibilnost, poštovanje i timski duh vrijednosti su koje nas vode u budućnost s puno optimizma kako bismo uz vas i za vas, napredovali i kreirali bolju kvalitetu života.

JGL

Uspjeh gradimo na čvrstim temeljima

Pokretačka snaga koja stoji iza lanca Pablo ljekarni, Jadran galenski laboratorij d.d. (JGL d.d.), farmaceutska je kompanija s globalnim dosegom, inovativni lider u segmentu nazalnih dekongestiva na bazi morske vode i oftalmika u cijelom terapijskom spektru.

JGL organski raste i internacionalno razvija poslovanje od 1991. godine, specijalizirajući se za razvoj i proizvodnju sterilnih proizvoda s dodanom vrijednošću u oftalmologiji i ORL-u, kao i za korištenje morske vode za zdravlje.

JGL je među vodećim europskim proizvođačima sterilnih farmaceutskih oblika – kapi, sprejeva i BoV sustava, a kao kompanija posvećena zdravstvu i dobrobiti ljudi, aktivno radi na razvoju novih formulacija i varijacija proizvoda u svim segmentima.

S više od tisuću zaposlenika u JGL Grupi, danas kompanija posluje na ukupno 50 tržišta svijeta, izravno i posredstvom partnera. Portfelj čini 160 brendova, 460 proizvoda, 1.360 varijacija i 6.000 artikala prilagođenih potrebama specifičnih tržišta.

Integracijom unaprijed JGL je diverzificirao svoje poslovanje osnivanjem Zdravstvene ustanove za ljekarničku djelatnost, Ljekarne Pablo Rijeka 1999. godine što je početak osnivanja ZU Pablo i temelj na kojemu je izrasla naša tvrtka kakvu je znate danas.

Zajednica i Pablo

Ovdje smo zbog vas i za vas

ZU Pablo prepoznao je važnost izgradnje partnerskih odnosa, zasnovanih na povjerenju i lojalnosti, kako s korisnicima usluga, poslovnim partnerima, zaposlenicima, tako i sa svim sudionicima društvenog i gospodarskog okruženja. Nastojimo biti uključeni u rješavanje problema u zajednici i društvu, posebice problema vezanih uz unaprjeđenje kvalitete života, ekološku osviještenost i etičke standarde. Trudimo se kontinuirano ostvarivati svoje sponzorsko-donatorske strateške planove usmjerene na zaštitu zdravlja, posebice zdravlja osjetljivih kategorija, poput invalida, djece i starijih, okoliša i očuvanja prirodnih resursa i zdrave okoline. Naši su djelatnici potaknuti na društveno usmjerene aktivnosti, gdje svojim stručnim znanjem i kompetencijama mogu doprinijeti boljitku zajednice u cjelini. Aktivnim sudjelovanjem u raznim gradskim inicijativama, treninzima namijenjenim razvoju vještina i edukativnim programima, sklapanjem partnerstvima sa školama i fakultetima te pružanjem potpore lokalnim, civilnim i kulturnim institucijama svakodnevno pridonosimo lokalnoj zajednici.

 

Zbrinjavanje starih lijekova

Izražavajući društvenu svijest i odgovornost za učinke na okoliš, kontinuirano provodimo akciju zbrinjavanja starih lijekova u svim prodajnim jedinicama diljem Hrvatske educirajući kupce o važnosti pravilnog zbrinjavanja dotrajalih lijekova. Lijekovi kojima je istekao rok valjanosti mogu postati ne samo nedjelotvorni već i opasni, kako po ljudsko zdravlje tako i po okoliš, te se moraju stručno i odgovorno uništiti kako njihov sadržaj ili produkti razgradnje ne bi dospjeli u okoliš. Donesite ih u bilo koju od naših ljekarni i mi ćemo omogućiti njihovo sigurno zbrinjavanje!

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.