O Pablu

Stručnost i proaktivnost naš su recept za uspjeh

O Pablu

U korak s vremenom

Ljekarne Pablo osnovao je Jadran galenski laboratorij 1999. godine kao Ustanovu za ljekarničku djelatnost koju su sačinjavale dvije ljekarne – ljekarna u Podsusedu i ljekarna u Dubravi, na Poljanicama. Slijedeći vaše potrebe i osluškujući tržište, broj naših ljekarni je rastao iz godine u godinu, te ih danas brojimo 33. U želji da vrhunski proizvodi i stručna usluga budu dostupni što većem broju građana i partnera, naše su ljekarne dostupne kako u većim gradovima, tako i u manjim mjestima.

Naše ljekarne imaju izuzetno dobru međusobnu povezanost ljekarničkih jedinica kao i povezanost ljekarni s računovodstvenim odjelom što uvelike ubrzava i olakšava procese, a sve to zahvaljujući vrhunskom informatičkom sustavu kojeg od samih početaka koristimo u svom poslovanju.

Danas u Pablo ljekarnama možete pronaći širok spektar proizvoda i usluga: izdajemo lijekove na recept uz stručno savjetovanje o primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, izdajemo ortopedska pomagala na doznake, naručujemo uvozne lijekove, nudimo široku ponudu vitaminsko-mineralnih, biljnih, homeopatskih i pripravaka na bazi meda, kozmetike i dermokozmetike, dječje kozmetike, široku paletu proizvoda za njegu kose i vlasišta, proizvode za sve vrste leća, proizvode za oralnu higijenu, medicinska pomagala za kućnu uporabu (tlakomjeri, inhalatori, aparati za mjerenje šećera u krvi i dr.), medicinsku odjeću, ortopedsku obuću, proizvode iz dječjeg programa kao i razne proizvode za njegu. Razvijajući se u korak s vremenom i brinući o zdravlju svojih kupaca, specijalizirali smo se i za brojne jedinstvene zdravstvene usluge poput izrade ortopedskih uložaka po mjeri za djecu i odrasle (otisak u pjeni) ili Genos DNA testove.

Stručnost, personalizirani pristup, proaktivna fleksibilnost, poštovanje i timski duh vrijednosti su koje nas vode u budućnost s puno optimizma kako bismo uz vas i za vas, napredovali i kreirali bolju kvalitetu života.