Nastojimo biti tamo gdje ste vi, tamo gdje smo najpotrebniji!

Pablo ljekarne prepoznatljivi su lanac kojeg čine
32 ljekarne smještene diljem Hrvatske.

Već dugi niz godina radimo, stvaramo i napredujemo kako bismo svojim pacijentima i kupcima omogućili uvijek najbolju ljekarničku skrb te učinili dostupnima vrhunske proizvode i usluge uz najstručniju savjetodavnu uslugu. Odnose s pacijentima, kupcima i partnerima izgradili smo na međusobnom poštovanju i povjerenju, a slijedeći ovu jedinstvenu viziju izrasli smo u tvrtku koja broji više od 155 zaposlenika.

Cilj našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, proaktivnog i personaliziranog pristupa krajnjem koriniku kojem pomažemo u prevenciji i rješavanju zdravstvenih, ali i životnih problema.

Povjerenje, sigurnost, stručnost, diskrecija, suosjećanje, potpuna posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takva pristupa.

Uz iskusan i motiviran tim, stalnim ulaganjem u edukaciju i nova znanja, vjerujemo kako svojim korisnicima i partnerima možemo pružiti ono što i zaslužuju – izvrsnost ponude i najvišu kvalitetu usluge!

Radujemo se novim izazovima koji nas čekaju i spremni smo dati sve od sebe kako bi svaki pacijent, kupac, partner ili suradnik i dalje s punim povjerenjem mogao reći – Pablo, to je prava ljekarna za mene.

Pablo u brojkama

Ime tvrtke
Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost “ Ljekarna Pablo”

Sjedište
Pulac 4a, 51 000 Rijeka

Sjedište uprave
Ivana Lučića 2a/3.kat, 10 000 Zagreb

Godina osnutka
Ljekarna Pablo osnovana je 1999. godine kao Ustanova za ljekarničku djelatnost

Broj ljekarni
32 ljekarne

Broj zaposlenih
155 zaposlenika

Integracija
Ljekarna Pablo dio je JGL Grupe

Pablo jučer i danas

U korak s vremenom

Ljekarne Pablo osnovao je Jadran galenski laboratorij 1999. godine kao Ustanovu za ljekarničku djelatnost koju su sačinjavale dvije ljekarne – ljekarna u Podsusedu i ljekarna u Dubravi, na Poljanicama. Slijedeći vaše potrebe i osluškujući tržište, broj naših ljekarni je rastao iz godine u godinu, te ih danas brojimo 32. U želji da vrhunski proizvodi i stručna usluga budu dostupni što većem broju građana i partnera, naše su ljekarne dostupne kako u većim gradovima, tako i u manjim mjestima.

Naše ljekarne imaju izuzetno dobru međusobnu povezanost ljekarničkih jedinica kao i povezanost ljekarni s računovodstvenim odjelom što uvelike ubrzava i olakšava procese, a sve to zahvaljujući informatičkom sustavu kojeg od samih početaka koristimo u svom poslovanju.

Danas u Pablo ljekarnama možete pronaći širok spektar proizvoda i usluga: izdajemo lijekove na recept uz stručno savjetovanje o primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, izdajemo ortopedska pomagala na doznake, naručujemo uvozne lijekove, nudimo široku ponudu vitaminsko-mineralnih, biljnih, homeopatskih i pripravaka na bazi meda, kozmetike i dermokozmetike, dječje kozmetike, široku paletu proizvoda za njegu kose i vlasišta, proizvode za sve vrste leća, proizvode za oralnu higijenu, medicinska pomagala za kućnu uporabu (tlakomjeri, inhalatori, aparati za mjerenje šećera u krvi i dr.), medicinsku odjeću, ortopedsku obuću, proizvode iz dječjeg programa kao i razne proizvode za njegu.

Stručnost, personalizirani pristup, proaktivna fleksibilnost, poštovanje i timski duh vrijednosti su koje nas vode u budućnost s puno optimizma kako bismo uz vas i za vas, napredovali i kreirali bolju kvalitetu života.

Principi poslovanja

Sinergija znanja i suosjećanja

Principi koje slijedimo u svom poslovanju su jasna vizija kamo želimo ići i koji su nam ciljevi, temeljito promišljena misija o tome što želimo ponuditi te osnovne vrijednosti koje nas usmjeravaju zacrtanim ciljevima.

Vizija

Želimo biti prepoznati kao referentno mjesto za zdravstvenu edukaciju, zdravstvenu prevenciju i liječenje u Republici Hrvatskoj. U svakoj od naših ljekarni pružit ćemo cjelovit i personaliziran pristup zdravlju.

Misija

Prevencija i rješavanje zdravstvenih i životnih problema svojih krajnjih korisnika uz holistički pristup. Proaktivno, fleksibilno i s puno suosjećanja pružiti svoja stručna znanja i usluge na raspolaganje pacijentima i kupcima, partnerima i suradnicima.

Vrijednosti

Stručnost je jedan od glavnih ciljeva kojima motiviramo zaposlenike, pri tome postavljajući visoke standarde. Zaposlenici kontinuirano i predano nadopunjavaju svoja znanja i informiranost te tako osiguravaju cjelovitu uslugu krajnjem korisniku, a mi činimo sve kako bi svojim zaposlenicima osigurali potrebne alate koji će im omogućiti pružanje najkvalitetnije moguće usluge. Kontinuirano procjenjujemo i mjerimo kvalificiranost svojih zaposlenika te postavljamo izazovne ciljeve u nadogradnji osobnih kompetencija, znanja i vještina.

Personalizirani pristup drugi je stup koji odražava naše temeljne vrijednosti. U svakodnevnom poslovanju potičemo konstruktivan dijalog i osoban pristup. Naši su zaposlenici na raspolaganju za izražene, ali i neizražene potrebe i očekivanja krajnjih korisnika. Toplina, iskrenost i osobni kontakt krase svaku ljudsku interakciju pa svaki naš zaposlenik sluša i onda kada mu se nitko ne obraća. Duboko poštovanje prema pacijentima i kupcima odražava se u našem pristupu, komunikaciji, načinu na koji rješavamo probleme i načinu na koji slavimo uspjehe. Svakom našem pacijentu i kupcu osiguravamo korištenje najboljih usluga, ali još i važnije – sudjelovanje u njihovom kreiranju.

Proaktivna fleksibilnost naše organizacije omogućuje nam da budemo spremni prilagoditi se specifičnom trenutku. Biti fleksibilan i samoinicijativan ključne su odlike koje nastojimo integrirati u svoje poslovanje. Njegujemo kulturu suradnje i otvorenosti za promjene. Činimo sve da uistinu razumijemo svoje pacijente u svakom trenutku. U svakom kontaktu s krajnjim korisnicima analiziramo njihove emocionalne reakcije, individualno prilagođavamo svoje usluge i stvaramo pozitivno ozračje. Povjerenje pacijenata, kupaca i suradnika je mjera našeg uspjeha.

Poštovanje i timski duh prisutni su u svakoj interakciji unutar Ljekarne Pablo. Znanje, informacija i vještine razmjenjuju se na svim razinama jer je nesebičnost primarno načelo ponašanja u našem timu. Cijenimo različita razmišljanja i njegujemo okruženje u kojemu se svatko može osjećati prihvaćeno i dobrodošlo. Optimistično promišljamo zajedno, donosimo odluke u kojima je svako mišljenje uvaženo i djelujemo timski u savršenoj sinergiji.

Stručnost, personalizirani pristup, proaktivna fleksibilnost, poštovanje i timski duh vrijednosti su koje nas vode u budućnost s puno optimizma kako bismo uz vas i za vas, napredovali i kreirali bolju kvalitetu života.

JGL

Uspjeh gradimo na čvrstim temeljima

Pokretačka snaga koja stoji iza lanca Pablo ljekarni, Jadran galenski laboratorij d.d. (JGL d.d.), farmaceutska je kompanija s globalnim dosegom, inovativni lider u segmentu nazalnih dekongestiva na bazi morske vode i oftalmika u cijelom terapijskom spektru.

JGL organski raste i internacionalno razvija poslovanje od 1991. godine, specijalizirajući se za razvoj i proizvodnju sterilnih proizvoda s dodanom vrijednošću u oftalmologiji i ORL-u, kao i za korištenje morske vode za zdravlje.

JGL je među vodećim europskim proizvođačima sterilnih farmaceutskih oblika – kapi, sprejeva i BoV sustava, a kao kompanija posvećena zdravstvu i dobrobiti ljudi, aktivno radi na razvoju novih formulacija i varijacija proizvoda u svim segmentima.

S više od tisuću zaposlenika u JGL Grupi, danas kompanija posluje na ukupno 50 tržišta svijeta, izravno i posredstvom partnera. Portfelj čini 160 brendova, 460 proizvoda, 1.360 varijacija i 6.000 artikala prilagođenih potrebama specifičnih tržišta.

Integracijom unaprijed JGL je diverzificirao svoje poslovanje osnivanjem Zdravstvene ustanove za ljekarničku djelatnost, Ljekarne Pablo Rijeka 1999. godine što je početak osnivanja ZU Pablo i temelj na kojemu je izrasla naša tvrtka kakvu je znate danas.

Zajednica i Pablo

Ovdje smo zbog vas i za vas

ZU Pablo prepoznao je važnost izgradnje partnerskih odnosa, zasnovanih na povjerenju i lojalnosti, kako s korisnicima usluga, poslovnim partnerima, zaposlenicima, tako i sa svim sudionicima društvenog i gospodarskog okruženja.

Nastojimo biti uključeni u rješavanje problema u zajednici i društvu, posebice problema vezanih uz unaprjeđenje kvalitete života, ekološku osviještenost i etičke standarde. Trudimo se kontinuirano ostvarivati svoje sponzorsko-donatorske strateške planove usmjerene na zaštitu zdravlja, posebice zdravlja osjetljivih kategorija, poput invalida, djece i starijih, okoliša i očuvanja zdrave okoline.

Naši su djelatnici potaknuti na društveno usmjerene aktivnosti, gdje svojim stručnim znanjem i kompetencijama mogu doprinijeti boljitku zajednice u cjelini. Aktivnim sudjelovanjem u raznim gradskim inicijativama, treninzima namijenjenim razvoju vještina i edukativnim programima, sklapanjem partnerstvima sa školama i fakultetima te pružanjem potpore lokalnim, civilnim i kulturnim institucijama svakodnevno pridonosimo lokalnoj zajednici.

Zbrinjavanje starih lijekova

Izražavajući društvenu svijest i odgovornost za učinke na okoliš, kontinuirano provodimo akciju zbrinjavanja starih lijekova u svim prodajnim jedinicama diljem Hrvatske educirajući kupce o važnosti pravilnog zbrinjavanja dotrajalih lijekova.

Lijekovi kojima je istekao rok valjanosti mogu postati ne samo nedjelotvorni već i opasni, kako po ljudsko zdravlje tako i po okoliš, te se moraju stručno i odgovorno uništiti kako njihov sadržaj ili produkti razgradnje ne bi dospjeli u okoliš.

Donesite ih u bilo koju od naših ljekarni i mi ćemo omogućiti njihovo sigurno zbrinjavanje!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.