O Pablu

Stručnost i proaktivnost naš su recept za uspjeh

Opći podaci

Pablo - prava ljekarna za mene

Pablo ljekarne prepoznatljivi su lanac kojeg čini 30 ljekarni smještenih diljem Hrvatske.
Nastojimo biti tamo gdje ste vi – tamo gdje smo najpotrebniji!

Već dugi niz godina radimo, stvaramo i napredujemo kako bismo svojim pacijentima i kupcima omogućili uvijek najbolju ljekarničku skrb te učinili dostupnima vrhunske proizvode i usluge uz najstručniju savjetodavnu uslugu. Odnose s pacijentima, kupcima i partnerima izgradili smo na međusobnom poštovanju i povjerenju, a slijedeći ovu jedinstvenu viziju izrasli smo u tvrtku koja broji više od 155 zaposlenika.

Cilj našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, proaktivnog i personaliziranog pristupa krajnjem koriniku kojem pomažemo u prevenciji i rješavanju zdravstvenih, ali i životnih problema.
Povjerenje, sigurnost, stručnost, diskrecija, suosjećanje, potpuna posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takva pristupa.

Uz iskusan i motiviran tim, stalnim ulaganjem u edukaciju i nova znanja, vjerujemo kako svojim korisnicima i partnerima možemo pružiti ono što i zaslužuju – izvrsnost ponude i najvišu kvalitetu usluge!
Radujemo se novim izazovima koji nas čekaju i spremni smo dati sve od sebe kako bi svaki pacijent, kupac, partner ili suradnik i dalje s punim povjerenjem mogao reći – Pablo, to je prava ljekarna za mene.

Pablo u brojkama:

Ime tvrtke:
Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost “ Ljekarna Pablo”

Sjedište:
Pulac 4a, 51 000 Rijeka

Sjedište uprave:
Šarengradska 4a, 10 000 Zagreb

Godina osnutka:
Ljekarna Pablo osnovana je 1999. godine kao Ustanova za ljekarničku djelatnost

Broj ljekarni:
30 ljekarni

Broj zaposlenih:
155 zaposlenika

Integracija:
Ljekarna Pablo dio je JGL Grupe