O Pablu

Stručnost i proaktivnost naš su recept za uspjeh

Principi poslovanja

Sinergija znanja i suosjećanja

Osnovni principi koje slijedimo u svom poslovanju su jasna vizija kamo želimo ići i koji su nam ciljevi, temeljito promišljena misija o tome što želimo ponuditi te osnovne vrijednosti koje nas usmjeravaju k zacrtanim ciljevima.

VIZIJA Želimo biti prepoznati kao referentno mjesto za zdravstvenu edukaciju, zdravstvenu prevenciju i liječenje u Republici Hrvatskoj. U svakoj od naših ljekarni pružit ćemo cjelovit i personaliziran pristup zdravlju.

MISIJA Prevencija i rješavanje zdravstvenih i životnih problema svojih krajnjih korisnika uz holistički pristup. Proaktivno, fleksibilno i s puno suosjećanja pružiti svoja stručna znanja i usluge na raspolaganje pacijentima i kupcima, partnerima i suradnicima.

 

Vrijednosti

 

Stručnost je jedan od glavnih ciljeva kojima motiviramo zaposlenike, pri tome postavljajući visoke standarde. Zaposlenici kontinuirano i predano nadopunjavaju svoja znanja i informiranost te tako osiguravaju cjelovitu uslugu krajnjem korisniku, a mi činimo sve kako bi svojim zaposlenicima osigurali potrebne alate koji će im omogućiti pružanje najkvalitetnije moguće usluge. Kontinuirano procjenjujemo i mjerimo kvalificiranost svojih zaposlenika te postavljamo izazovne ciljeve u nadogradnji osobnih kompetencija, znanja i vještina.

Personalizirani pristup drugi je stup koji odražava naše temeljne vrijednosti. U svakodnevnom poslovanju potičemo konstruktivan dijalog i osoban pristup. Naši su zaposlenici na raspolaganju za izražene, ali i neizražene potrebe i očekivanja krajnjih korisnika. Toplina, iskrenost i osobni kontakt krase svaku ljudsku interakciju pa svaki naš zaposlenik sluša i onda kada mu se nitko ne obraća. Duboko poštovanje prema pacijentima i kupcima odražava se u našem pristupu, komunikaciji, načinu na koji rješavamo probleme i načinu na koji slavimo uspjehe. Svakom našem pacijentu i kupcu osiguravamo korištenje najboljih usluga, ali još i važnije – sudjelovanje u njihovom kreiranju.

Proaktivna fleksibilnost naše organizacije omogućuje nam da budemo spremni prilagoditi se specifičnom trenutku. Biti fleksibilan i samoinicijativan ključne su odlike koje nastojimo integrirati u svoje poslovanje. Njegujemo kulturu suradnje i otvorenosti za promjene. Činimo sve da uistinu razumijemo svoje pacijente u svakom trenutku. U svakom kontaktu s krajnjim korisnicima analiziramo njihove emocionalne reakcije, individualno prilagođavamo svoje usluge i stvaramo pozitivno ozračje. Povjerenje pacijenata, kupaca i suradnika je mjera našeg uspjeha.

Poštovanje i timski duh prisutni su u svakoj interakciji unutar Ljekarne Pablo. Znanje, informacija i vještine razmjenjuju se na svim razinama jer je nesebičnost primarno načelo ponašanja u našem timu. Cijenimo različita razmišljanja i njegujemo okruženje u kojemu se svatko može osjećati prihvaćeno i dobrodošlo. Optimistično promišljamo zajedno, donosimo odluke u kojima je svako mišljenje uvaženo i djelujemo timski u savršenoj sinergiji.

Stručnost, personalizirani pristup, proaktivna fleksibilnost, poštovanje i timski duh vrijednosti su koje nas vode u budućnost s puno optimizma kako bismo uz vas i za vas, napredovali i kreirali bolju kvalitetu života.


Sukladno članku 37 stavak 1 točka c) Uredbe Europske unije 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. Travnja 2016 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, VODITELJ OBRADE ZU LJEKARNA PABLO OIB: 23197705042, PULAC 4A RIJEKA dana 18.05.2018.g. imenovao je službenika za zaštitu osobnih podataka: ZORAN GRBAVAC, mail adresa: zgrbavac@jinfo.hr