O Pablu

Stručnost i proaktivnost naš su recept za uspjeh

Uz Pablo budi fit & That’s it!

 

Ljekarne Pablo kao inicijator javnozdravstvene akcije pridodaju važnost zdravom i aktivnom načinu života te prenose važnu poruku građanima Republike Hrvatske i omogućavaju svima besplatno sudjelovanje u rekreacijsko-edukativnom projektu „Uz Pablo budi fit & that’s it”.

Grupni fitness program uz stručno vodstvo i potpis Maria Valentića osigurati će kvalitetnu izvedbu i rezultat. Predviđeni program iznosi izvođenje fitness aktivnosti, stručno savjetovanje, stručno mjerenje tjelesnih parametara i sponzorske aktivacije. Kroz mjesec dana trajanja besplatnog vježbanja, uz profesionalno vodstvo stručnih trenera, naš plan je naučiti vas kako korisiti tijelo kao alat za bolju i lakšu svakodnevicu.

Treninzi se sastoje od rekreacijskog trčanja, ciljanih vježbi za učvršćivanje i poboljšanje mišićnog tonusa, bolju koordinaciju i smanjenje potkožnog masnog tkiva. Također, kroz sam program zamišljeni su i odlasci na Medvednicu, provođenje vremena na svježem zraku te aktivacije brandova i sponzora uključenih u projekt.

Frekvencija treninga je tri puta (3x) tjedno od 7.5. do 1.6. 2019. godine. Prijava građana za sudjelovanje je digitalnim putem i na događaju otvaranja projekta. Korisnike očekuje puno ugodnih iznenađenja prije, tijekom i nakon trajanja službenog LIVE programa koji se održava 4.5.2019. godine na Bundeku.

 

Tim trenera

MARIO VALENTIĆ


Mario je profesor kineziologije, nekadašnji vrhunski sportaš; kadetski pravak države u hrvanju. Danas je vlasnik fit&well studija „Healthy Fit“, te kreator istoimenog koncepta koji ima za cilj educirati i približiti tjelesno vježbanje, balansiranu prehranu i zdrav duh onima koji su se od takvog koncepta udaljili. Suautor knjige „Detoks program od A do Ž“ te jedan od najznačajnijih promotora i motivatora zdravog života u Hrvatskoj. Fitnes stručnjak koji zna kako biti fit & that’s it!

ANA MATEJAK


Ana je dipomirani kineziolog s višegodišnjim iskustvom rada na području kondicijske pripreme sportaša, grupnog fitnesa, licencirani TRX instruktor,trener Ground Force metode treninga i dr. Internacionalni prezenter aerobike i step aerobike, poznata po svojoj profesionalnosti i stručnosti. Stalni predavač na Fitnes učilištu i osobni trener.
U našem programu će vam pokazati na koliko sve načina možete zabavno i nadasve efikasno vježbati.

MIRNA FAJDETIĆ


Mirna je diplomirani kineziolog, te radi kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u gimnaziji. Dugogodišnji instruktor fitnes grupnih programa, edukator i prezenter na brojnim konvecijama i kongresima u inozemstvu i RH. Svjetske pozornice ju prepoznaju po neiscrpnoj energiji a polaznici Fitnes učilišta u Zagrebu po zanimljivim i edukativnim predavanjima, gdje je Mirna stalni predavač.