O Pablu

Stručnost i proaktivnost naš su recept za uspjeh

Uz Pablo budi fit & That’s it!

 

U cilju promoviranja zdravog i aktivnog načina života, stvaranja zdravih navika i tjelovježbe kao alata za bolju svakodnevicu, pripremili smo program vježbanja s potpisom jednog od najznačajnih promotora i motivatora zdravog života u Hrvatskoj, Maria Valentića. Besplatan program vježbanja za građane Republike Hrvatske u trajanju od 2 mjeseca „Uz Pablo budi fit & that’s it“, održava se u XXL fitnes centru u Zagrebu, Paviljon 25. Uz stručni tim trenera provodimo trenažni program kako bi naučili korisnike projekta kako pravilno korisiti tijelo u pokretu, kako pravilno vježbati i postići zadane ciljeve te potaknuti ih na zdrav i aktivan način života. Mjerimo tjelesne indekse, pratimo pojedinačni napredak, savjetujemo  i usmjeravamo korisnike ka zdravoj prehrani, te za sva zdravstvena pitanja tu je i Pablo ljekarnik.

 

Tim trenera

MARIO VALENTIĆ


Mario je profesor kineziologije, nekadašnji vrhunski sportaš; kadetski pravak države u hrvanju. Danas je vlasnik fit&well studija „Healthy Fit“, te kreator istoimenog koncepta koji ima za cilj educirati i približiti tjelesno vježbanje, balansiranu prehranu i zdrav duh onima koji su se od takvog koncepta udaljili. Suautor knjige „Detoks program od A do Ž“ te jedan od najznačajnijih promotora i motivatora zdravog života u Hrvatskoj. Fitnes stručnjak koji zna kako biti fit & that’s it!

ANA MATEJAK


Ana je dipomirani kineziolog s višegodišnjim iskustvom rada na području kondicijske pripreme sportaša, grupnog fitnesa, licencirani TRX instruktor,trener Ground Force metode treninga i dr. Internacionalni prezenter aerobike i step aerobike, poznata po svojoj profesionalnosti i stručnosti. Stalni predavač na Fitnes učilištu i osobni trener.
U našem programu će vam pokazati na koliko sve načina možete zabavno i nadasve efikasno vježbati.

MIRNA FAJDETIĆ


Mirna je diplomirani kineziolog, te radi kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u gimnaziji. Dugogodišnji instruktor fitnes grupnih programa, edukator i prezenter na brojnim konvecijama i kongresima u inozemstvu i RH. Svjetske pozornice ju prepoznaju po neiscrpnoj energiji a polaznici Fitnes učilišta u Zagrebu po zanimljivim i edukativnim predavanjima, gdje je Mirna stalni predavač.

IVAN VRBANČIĆ


Ivan je student na Kineziološkom fakultetu, usmjerenja kondicijska priprema sportaša. Stravstveni igrač rukometa, ali mu je trenerska uloga u srcu, jer zna koliko je bitan trenerov utjecaj na vježbaće/sportaše. Iako mlad, trenirao je dosta sportaša i rekreativaca te radio u brojnim univerzalnim sportskim školama i plivačkim klubovima. U našem programu će vas korigirati pri vježbanju, davati savjete te pratiti program Maria, Ane i Mirne.

Kroz 25 treninga u programu „Uz Pablo budi fit & That’s it!“ vodi te tim stručnih trenera na čelu s Mariom Valentićem. Naš plan je naučiti te kako korisiti tijelo kao alat za bolju i lakšu svakodnevicu. Treninzi se sastoje od ciljanih vježbi za učvršćivanje i poboljšanje mišićnog tonusa, bolju koordinaciju, smanjenje potkožnog masnog tkiva te prvenstveno kako bi naučili pravilno koristiti tijelo pri izvođenju vježbi.